Futbol Asıl Zaha çok yakında
Paylaş
Asıl Zaha çok yakında

Zaha, “Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Galatasaraylılar ilerleyen haftalarda asıl Zaha’yı görecek” dedi ve Fenerbahçe derbisini iple çektiğini sözlerine ekledi.

Galatasaray’ın bu sezon kadrosuna kattığı isimlerden biri olan Wilfried Zaha, gerçek performansına daha ulaşmadığını söyledi. 31 yaşındaki futbolcu, ilerleyen haftalarda formunun zirvesine ulaşacağını ifade etti. Fildişili yıldız “Yeni bir ortam ve sakatlığım nedeniyle performansımın yüzde yüzüne ulaşamadım. Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Galatasaraylılar ilerleyen haftalarda asıl Zaha’yı görecek” dedi.

Haberin Devamı

YARIŞ HEYECAN VERİCİ

Sarı-kırmızılı futbolcu, “Kulüpte tamamen bir aile ortamı var. Bir takımda olması gereken tüm özelliklere sahibiz. Burada geçirdiğim her gün Galatasaray’a gelmekle ne kadar isabetli bir karar verdiğimi gösteriyor” ifadelerini kullandı. Zaha ayrıca Fenerbahçe ile oynanacak derbiyi iple çektiğini de dile getirip “Yarış heyecan verici. Fenerbahçe’yi sahasında yenersek psikolojik üstünlüğü de alırız” dedi.

ANGELİNO’DA OPSİYON PAZARLIĞI

Cim Bom’da hayal kırıklığı yaratan isimlerden Angelino, 3 maç daha oynarsa zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Yönetim, opsiyonu kaldırmak için Leipzig’le masaya oturacak. 26 yaşındaki oyuncunun şimdi satın alınıp sezon sonunda satılma ihtimali de masadaki seçenekler arasında.

Haberin Devamı

ALANYA MESAİSİ SÜRÜYOR

Galatasaray, Alanya maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarıkırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yaptığı taktik toplantısının ardından çif kale maçıyla idmanı noktaladı.

COMAN, RAMS PARK’I UNUTAMIYOR

Bayern Münih’in Fransız yıldızı Kingsley Coman’dan çarpıcı bir itiraf geldi. Coman, Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray karşılaşması hakkında, “Her zaman düzenli olarak oynamak isteyeceğiniz türden bir stat gerçekten, çünkü duygu bakımından hissettirdikleri inanılmazdı” ifadesini kullandı.

ARABİSTAN’DA OYNANMASIN!

Galatasaray, Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa finalinin yerinin değiştirilmesi için TFF’ye resmi başvuru yaptı. Sarı-kırmızılıların Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde finalin Türkiye’de oynanacak olmasının Cumhuriyetin 100. yılına daha çok yakışacağını dile getirmişti.