Futbol Aslan'a dev gelir
Paylaş
Aslan'a dev gelir

Galatasaray, GS LEO Residences projesinin lansmanını yaptı. İki saatte 130 daire satıldı, son 4 daireyi başkan Dursun Özbek aldı. İki saatte gelir 1 milyar 16 milyon lira oldu.

 Galatasaray’ın Mecidiyeköy’de yer alan GS LEO Residences projesinin satış lansmanı yapıldı. Nef Stadı’nda gerçekleştirilen lansmanda 2 saatte 130 daire satıldı. İki saatte kulüp 1 milyar 16 milyon lira gelir elde etti. Lansmana Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ve çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Devamı

KONSER VERİLDİ

Başkan Dursun Özbek, projenin Galatasaray için önemine dikkat çekti, destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Özbek, “Bu projeyi 5 yıl önce ben başlatmıştım. Otel planladık, koşullar çerçevesinde rezidans yaptık. Buradan kaynaklanan fonun bir kısmı Florya’ya bir kısmı Kemerburgaz Metin Oktay Tesislerimize güç verecek” diye konuştu. Satışların ardından ışık gösterisi yapıldı, bazı sanatçılar konser verdi.

ÖZBEK'TEN JEST

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek konuşması sırasında uzun süre son kalan 4 daire satılmayınca alkış alan bir jeste imza attı. Kalan 4 daireyi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek satın aldı Ve dairelerin tamamı lansman gecesi satıldı.

“TELEFONLAR SUSMADI, BİR SAAT İÇİNDE REKOR SATIŞA İMZA ATTIK”

Haberin Devamı

Bugüne kadar Türkiye’ye 2 milyar doların üzerinde doğrudan ve dolaylı döviz girişini sağlayan ve Türkiye’nin önde gelen markalı konutlarını uluslararası yatırımcılarla buluşturan Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, ‘’Galatasaray camiasının büyüklüğüne bir kere daha şahitlik ettik. Bir Türk markasının global dünyada bu denli yüksek ilgi gördüğüne, bu kadar yüksek bir enerji yansıttığına daha önce bu denli şahit olmamıştım. Galatasaray’ın camiasının gücü, Dursun Başkanımızın ve değerli yöneticilerin vizyonu, Leo Residences projesinin lokasyonu ve Nevita’nın güçlü satış ve dağıtım ağı bir araya gelince bu işbirliğinden muazzam sonuçlar elde etmek kaçınılmaz oldu. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz Leo Residences projesi imza töreni ve tarihi işbirliğinin ardından gerek yurtiçinde gerek yurtdışında projeye beklentimizin çok ötesinde bir ilgi gördük. Telefonlarımıza yetişemedik.’’ dedi. Akbal, Sektör lideri olarak sahip olduğu tüm tecrübe ve kaynakları, Leo Residence projesinin satış süreçlerinde kullandıklarını belirterek; satışların bir saatlik süreçte tamamlanmasının Galatasaray’ın marka değerinden ve gayrimenkul geliştirmedeki potansiyel etkisinden kaynaklandığını sözlerine ekledi.