Futbol Avrupa Ligi maçında hakemin kafasını yardılar
Paylaş
Avrupa Ligi maçında hakemin kafasını yardılar

UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz ile AEK Laranca arasında oynanan maçta yardımcı hakemin kafasına yabancı cisim isabet etti. Bu nedenle mücadeleye yarım saat ara verildi.

Avusturya takımı Sturm Graz'ın Kıbrıs Rum Kesimi'nden AEK Laranca'yı konuk ettiği mücadeleye taraftarların taşkınlıkları damga vurdu.

Haberin Devamı

AEK'nın 2-0 önde olduğu bölümde ev sahibi taraftarlar sahaya yabancı cisimler atmaya başladı. Bu cisimlerden bir tanesi yardımcı hakemin kafasına isabet etti. Yardımcı hakemin kanlar içerisinde yerde kalmasıyla 75. dakikada maça yarım saat ara verildi.

Hakemler ve futbolcular bu süre zarfında soyunma odasında bekledi. Ardından alınan kararla mücadeleye devam edildi ve karşılaşma konuk ekip, AEK Larnaca'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

"TATİL EDİLMEMESİ SKANDAL"

Eski hakem Deniz Çoban sosyal medya hesabından karşılaşmanın İsveçli hakemiMohammed Al Hakim'in maçı bu bu durumda tatil etmemesini skandal olarak değerlendirdi. Çoban paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Sturm Graz-AEK Larnaca maçında tribünden atılan bira şişesi, yardımcı hakemi bu hale getirmiş. Maçın İsveçli hakemi maçı tatil etmemiş, tamamlamış. Bu her yönüyle tam bir skandaldır!"

Haberin Devamı