Futbol Balotelli'den hayran bıraktıran performans
Paylaş
Balotelli'den hayran bıraktıran performans

Adana Demirspor'un yıldız ismi Maria Balotelli son 4 maçta gösterdiği performans ile kendine hayran bıraktı.

Adana Demirspor, Süper Lig'in sekizinci haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibinin 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Akdeniz ekibi Adana Demirspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Mario Balotelli bu maçta da performansıyla yıldızlaştı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor, Süper Lig'de iyi başlayamadığı sezonda son haftalarda kendisini buldu. Akdeniz ekibi, Antalyaspor deplasmanından da galibiyetle ayrılarak puanını 12'ye yükseltti. Mavi-beyazlılar aynı zamanda yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk 4 haftasında 1 asist üreten tecrübeli futbolcu, son 4 haftada yıldızlaştı. Balotelli'nin gol serisi Rizespor maçıyla başladı. Tecrübeli santrafor daha sonra Beşiktaş, Gaziantep FK ve Antalyaspor karşılaşmalarını da boş geçmedi. Mario Balotelli'nin bu performansı futbol spikerlerinin de hoşuna gitti. Antalyaspor'a karşı atılan golden sonra Balotelli için 'Süper Mario' benzetmesi yapıldı. Öte yandan bu lakabın daha önce Mario Gomez tarafından kullanıldığı vurgulandı.

Haberin Devamı

VODAFONE PARK'TA 1 PUANI GETİRDİ

Balotelli aynı süre içerisinde takımına önemli bir puan katkısında bulundu. Tecrübeli futbolcu sonradan oyuna dahil olduğu Beşiktaş deplasmanında hem gol attı hem de takımının 1 puanı almasını sağlayan asisti son saniyede yaptı.

SÜPER LİG'DE DE OLAYLARA KARIŞTI

Futbolculuk kariyeri boyunca yeteneğinden çok yaptıkları olaylarla gündem olan tecrübeli santrafor, Türkiye'de de boş durmadı. İtalyan futbolcu Süper Lig'in altıncı haftasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la tartıştı.