Futbol Bavulunu topladı, Jorginho ateşi yandı
Paylaş
Bavulunu topladı, Jorginho ateşi yandı

Fenerbahçe, Arsenal’ın kadroda düşünmediği 31 yaşındaki ön liberonun transferini bitiriyor. Hem İngiliz hem Brezilya basınında, yıldız futbolcunun yeni adresinin Sarı-Lacivertliler olacağı vurgulandı.

Fenerbahçe için Jorginho transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayabilecek bir isim arayan Sarı-Lacivertliler, Arsenal’ın yeni sezon planında yer almayan 31 yaşındaki ön liberoyu kadrosuna katmaya çok yakın. Declan Rice’ı transfer eden İngiliz ekibi, Brezilya asıllı İtalyan futbolcunun ayrılığına yeşil ışık yaktı.

Haberin Devamı

BAVULUNU TOPLUYOR

Hem İngiliz hem de Brezilya basınında, teknik direktör Arteta’nın kadroda düşünmediği Jorginho’nun yeni adresinin Fenerbahçe olacağı vurgulandı. Geçtiğimiz günlerde Manchester City ile oynanan Community Shield finalinde kadroya alınmayan tecrübeli futbolcu, İstanbul’a gelmek için hazırlıklara başladı. İtalya Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu yaşayan Jorginho’nun Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

NDİDİ GÜNDEMDE

Sarı-Lacivertlilerin, Leicester City forması giyen Wilfried Ndidi için devreye girdiği öğrenildi. 26 yaşındaki Nijeryalı orta saha, takımı Premier Lig’den düştüğü için ayrılmayı kafaya koydu. Fenerbahçe, İngiliz ekibiyle temas kurup transferin şartlarını sordu.

Haberin Devamı

YİNE YENİDEN CENGİZ

Fenerbahçe’nin Cengiz Ünder aşkı bitmiyor. Yönetim, Marsilya forması giyen milli futbolcu için teklifini 15 milyon euro olarak revize etti. Fransız ekibi, 26 yaşındaki sağ kanat için önerilen bu rakamı kabul etti. Taraflar arasında ödeme planı üzerinde pazarlıklar sürüyor. Marsilya, 13.5 milyon euro peşin, kalan miktarı taksitle almak istiyor. Sarı-Lacivertliler ise ödemeyi daha uzun vadeye yaymak için bastırıyor.

İKİ İSİM BEKLEMEDE

Transferde önceliği Jorginho’ya veren Fenerbahçe yönetimi, iki isim için şimdilik bekleme kararı aldı. Rade Krunic ve Nicolas Dominguez için girişimde bulunan Sarı-Lacivertliler, Milan ile Bologna’nın yüksek bonservis talepleri nedeniyle geri adım attı. Yönetim, uygun şartlar oluşursa merkez orta saha olan iki isimden birini kadroya katmak için yeniden harekete geçecek.

EMRE’DEN KÖTÜ HABER

Sarı-Lacivertlilere, Emre Mor’dan kötü haber geldi. Konferans Ligi 2. elemesinde Zimbru ile oynanan maçta sakatlanan 26 yaşındaki futbolcuda stres kırığı tepsit edildiği öğrenildi. Kırık olan bölgesi alçıya alınan başarılı kanat oyuncusunun, yaklaşık 1 ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor. Emre, geçtiğimiz sezon 42 maçta 6 gol 3 asistlik skor katkısı vermişti.

MARİBOR’U EZBERLETİYORMARİBOR’U EZBERLETİYOR

Fenerbahçe, Konferans Ligi 3. eleme ilk maçında karşılaşacağı Maribor’u ezberliyor. Dünü tek idmanla geçiren Kanarya’da teknik direktör İsmail Kartal, Sloven ekibinin zayıf yönlerini futbolculara tek tek anlattı. Kartal, oyuncularından kanat bindirmeleri ve bol şut istedi.

Haberin Devamı