Futbol Bayern Münih-Galatasaray (Maç özeti)
Paylaş
Bayern Münih-Galatasaray (Maç özeti)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Galatasaray çok iyi mücadele ettiği maçta Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşılaştı.

Haberin Devamı

MAÇ ÖZETİ

Maç bitti.

90+2 GOOOOOOOLLLL! Galatasaray, 90+3'te Bakambu'nun golü ile farkı 1'e indirdi. Savunma arkasına gönderilen uzun topa hareketlenen Bakambu, ceza sahasında sağ çaprazda düzgün bir vuruşla Neuer'i mağlup etti.

90' Maçın sonuna 6 dakikalık kayıp zaman işareti geldi.

86' GOL! Bayern Münih, Harry Kane'in golü ile farkı 2'ye çıkardı. Soldan ceza sahasına giren Tel, uzak direğe yerden ortaladı. Kane, o noktada boş pozisyonda topu ağlara gönderdi.

80' GOL! Bayern Münih, Harry Kane'in golü ile maçta öne geçti. Kale sahasına yapılan ortaya altıpas içinde Kane, kafayı vurdu. Top ağlara gitti. Pozisyonda iki kere VAR kontrolü yapıldı sonunda gol kararı geldi.

70' Sağdan kanat organizasyonu geliştiren Bayern'de Coman, rakibi ile bire bir oynadı ve ortasını içeri gönderdi. Ceza sahasında Müller topu kontrol edip vuruşunu yapmak isterken Torreira'dan kritik müdahale geldi.

Haberin Devamı

62' SAYILMAYAN GOL! Lucas Torreira ile öne geçtik. Savunma arkasına sarkan Icardi, pasını kale sahasına çevirdi. Torreira, karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını havaya kaldırdı.

61' Okan Buruk hakeme şiddetli itirazdan sarı kart gördü.

60' Kerem'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa Barış Alper kafayı vurdu. Top üstten dışarı gitti.

57' Hakim Ziyech - Barış Alper Yılmaz

53' DİREK! Sağ kanattan Coman'ın içeri ortasını Müller, kafayla uzak direğe aşırdı. Arka direkte Harry Kane'in vuruşu yan direkten döndü. Sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

51' Sağ kanatta topla buluşan Müller, içeri yerden ortalamak istedi. Angelino topa ayak koydu.

48' Kerem'in pası ile savunma arkasına sarkan Icardi, rakip yarı alanda bir kez daha Kerem'i pasıyla topla buluşturmak istedi. Savunmada Upamecano araya girdi.

46' Sağ kanattan hızla rakip yarı alana geçen Bayern'de Kane, sol çaprazda Sane'ye derin oynamak istedi. Kaan'dan savunmada kritik müdahale geldi.

Maçta ikinci yarı başladı.

Maçta ilk yarı golsüz sona erdi.

45' İlk yarının sonuna 3 dakikalık ilave süre eklendi.

42' KAÇTI! Sağdan Ziyech'in pası ile ceza sahasında pozisyona giren Icardi, karşı karşıya pozisyonda Neuer'i geçemedi. Dönen topu Zaha tamamlayamadı savunma istediği gibi tehlikeyi uzaklaştıramadı. Soldan Kerem'in içeri yerden ortasında Icardi topuk pasıyla topu içerde Ziyech'le buluşturdu. Ziyech, karşı karşıya pozisyonda kaleciyi geçemedi.

Haberin Devamı

36' Sağ kanatta topla buluşan Coman, içeri yerden kesti Kaan kayarak tehlikeyi uzaklaştırdı. Dönen topta Coman bir kez daha içeri ortaladı. Bu kez de savunmada Davinson araya girdi.

29' MUSLERA! Musiala'nın savunma arkasına derin gönderdiği pasta topu önüne alan Sane, soldan ceza sahasına girdi ve karşı karşıya pozisyonda aşırtma vuruş denedi. Muslera gole izin vermedi.

22' Sağdan Coman'la gelişen Bayern hücumunda ceza yayında kendini gösteren Musiala, topu aldıktan sonra sol ayağıyla şutunu çekti. Top yandan dışarı gitti.

14' Bayern Münih gole yaklaştı. Savunmanın hatasında ceza sahasında topla buluşan Sane, sağ çaprazda Muslera'yı geçip topu boş kaleye göndermek istedi. Muslera'dan kritik müdahale geldi.

Haberin Devamı

11' Sağdan çizgiye inen Boey, kale sahasına ortaladı. Bayern savunmasında Kim Min Jae kafayla Icardi'den önce tehlikeyi uzaklaştırdı.

4' Bayern Münih sol kanattan etkili geldi ancak Sane'nin yerden ortasında Davinson Sanchez araya girdi ve topu kornere yolladı.

3' OFSAYT! Galatasaray gole yaklaştı. Zaha'nın savunma arasına gönderdiği derin topa hareketlenen Icardi, karşı karşıya pozisyonda aşırtma vuruş denedi. Kaleci Neuer, gole izin vermedi. Ofsayt bayrağı da havaya kalktı.

Maç başladı.

İLK 11'LER

Bayern Münih; Neuer, Mazraoui, Upamecano, Min Jae, Davies, Goretzka, Kimmich, Coman, Musiala, Sane, Kane.

Galatasaray; Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.