Futbol Beraberlik sonrası Hakan Çalhanoğlu çok sert kouştu: Öfkeliyim
Paylaş
Beraberlik sonrası Hakan Çalhanoğlu çok sert kouştu: Öfkeliyim

Milli takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu maç sonrası açıklamalar yaptı. Hakan Çalhanoğlu, "Ermenistan'ı evde yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmen ve daha konsantre olman gerekiyor" dedi.

EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Oldukça moralsiz görülen Hakan Çalhanoğlu, "Öfkeliyim" dedi.

Haberin Devamı

HAKAN ÇALHANOĞLU: MUTLU DEĞİLİM, ÖFKELİYİM

"Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi desteklediler. Bahane bulmayıp şunu söylemem gerekiyor; saha, zemin kötüydü ama mutlu muyum, değilim. Öfkeliyim. İlk yarı maçı bitirmemiz gerekiyordu. Şansları bulduk. Yine de lideriz. Artık önümüze bakmamız gerekiyor, daha iyi olmamız gerekiyor. Çok basit hatalar yaptık. İtalya'dan geldim, motiveyim, moralim bozuluyor ama unutmam da gerekiyor. Bertuğ'yu tebrik ediyorum, nice maçları olur inşallah.

"ERMENİSTAN'IN EVİNDE YENEMİYORSAN BAZI ŞEYLERİ DÜZELTMEN GEREK"

Sonuna kadar mücadele ettik ama olmadı. Ermenistan'ı evde yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmen ve daha konsantre olman gerekiyor. Bu maçı alıp rahatlayabilirdik."

Haberin Devamı

BERTUĞ YILDIRIM: BU SKORDAN HALKIMIZIN NE KADAR MUTSUZ OLDUĞUNU BİLİYORUM

Öte yandan ilk milli maçında golle tanışan Bertuğ Yıldırım da müsabakanın ardından açıklamalar yaptı. Bertuğ Yıldırım, "Gönül isterdi ki galibiyet aldığımız bir maçta ilk golümü atsaydım. Türk halkının ne kadar mutsuz olduğunu biliyorum bu skordan. Biz de mutsuzuz, hiçbirimizi tatmin etmedi." ifadelerini kullandı.