Futbol Beşiktaş hedefe ulaşacaktır
Paylaş
Beşiktaş hedefe ulaşacaktır

Başkan Ahmet Nur Çebi, Tüpraş ile imzalanan stat isim sponsorluğunda soruları cevapladı. Çebi, “Adana Demirspor bir yol kazasıdır. Hedefe ulaşacağız” dedi. Başkan Çebi, play-off kararı alınırsa destekleyeceklerini de söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tüpraş ile imzalanan stat isim sponsorluğu töreninde gündemdeki soruları da yanıtladı. Siyah-beyazlıların Adana Demirspor karşısında aldığı 4-2’lik mağlubiyetin yaşanmış bir yol kazası olduğunu kaydeden Başkan Çebi, “Çok üzüldüm. Futbolun içinde bunlar var, 120 yıllık kulübüz. Birlik beraberlik içinde olursak takımımızın sezon sonu hedefe ulaşacağından şüphem yok. Ben takıma ve ekibine, hocama güveniyorum. Ekonominizi düzgün yürütemezsiniz, harcamalarda derli toplu olamazsanız sportif başarılar geçici olur” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

HAVLU ATMADIK

Lige havlu atıldığı yakıştırmalarına katılmadığını da söyleyen Çebi, “Aynı fikirde değilim. Ligin başındayız. Önümüzde onlarca maç var. Eleştirilere hak da veriyorum. Şampiyonluk hedefiyle sezon sonuna kadar yürüyeceğimi söylüyorum. Pandemide bu takımdan bir şey olmaz denirken 4 kupayı biz getirdik. Günlük sonuçlarla takımı, yönetimi yıpratmamak gerekiyor. Başarı için birlik gerekiyor” ifadelerini kullandı.

PLAY-OFF KEYİF VERİR

Süper Lig için gündemde olan play-off kararını destekleyeceklerini de söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Play-off kararı tüm kulüplerin ortak kararı olacak diye düşünüyorum. Biz oynansın deriz. O da turnuvada bir keyiftir ve gelirdir. Olursa destek veririz. Top oynamaktan mücadele etmekten kaçmak gereksiz. Oynanacak her fazla oyun taraftara keyif vereceği için bunu destekleyici oluruz” diye konuştu. Ali DANAŞ/DHA

Haberin Devamı