Futbol Beşiktaş'a Juventus'tan stoper! Maaş konusu aşılırsa gelecek
Paylaş
Beşiktaş'a Juventus'tan stoper! Maaş konusu aşılırsa gelecek

Beşiktaş'ta stoper bölgesine oyuncu alınacak. Domagoj Vida'nın ayrılmasının ardından Avrupa'da üst düzey stoperler için araştırma yapılıyor. Adaylardan biri ise Juventus'tan Daniele Rugani.

Beşiktaş'ta savunmanın vazgeçilmezi olan Domagoj Vida ile yollar ayrıldı. Beşiktaş Yönetimi ise Hırvat savunmacının yerini doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Rotasını İtalya'ya çeviren Beşitaş, Serie A ekiplerinden Juventus'un formasını giyen Daniele Rugani'yi hedefine aldı. Rugani, sezonu Cagliari'de kiralık olarak geçirdi.

Juve'nin Rugani ile yola devam etmesi beklenmiyor. 27 yaşındaki savunmacı da gelecek teklifleri beklemeye başladı. Gelen son haberlere göre en ciddi adaylardan biri Beşiktaş. Fakat yıldız stoperin yıllık ücreti hayli yüksek.

Senelik 5 milyon euro kazanan Rugani için Beşiktaş bu paraları ödemeye yanaşmıyor. Siyah-Beyazlı ekibin de 2 milyon euro'nun yanında bonuslarla bu transfer bitirmek istediği belirtildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde hızlanması bekleniyor.