Futbol Beşiktaş'tan Rizespor'a farklı tarife
Paylaş
Beşiktaş'tan Rizespor'a farklı tarife

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında karşı karşıya geldi. Karadeniz temsilcisi, 7 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıktı ancak Kartal, oynadığı futbol ve attığı müthiş gollerle sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Semih Kılıçsoy yıldızlaşırken kritik 3 puanın sahibi oldu.

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Karşılaşma Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadelede Rashica skor perdesini açarken genç Semih sahneye çıktı ve takımı adına 2 gol kaydetti. Semih daha sonra Cenk Tosun'a bir de asist yaptı ve maçın yıldızı olmayı başardı.

Haberin Devamı

RASHICA PERDEYİ AÇTI

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, henüz 4. dakikada yıldız futbolcu Rashica'nın uzaklardan attığı golle 1-0 öne geçti.

RİZE ATTI VAR'DAN DÖNDÜ

Beşiktaş'ın golüne Rizespor'dan yanıt 28. dakikada Adolfo Gaich'den geldi. Fakat gol VAR incelemesi sonrası iptal edildi. Karar ofsayt.

SEMİH SAHNEDE

İlk yarının son anlarında sahneye çıkan yıldız futbolcu Semih Kılıçsoy'dan harika bir gol geldi ve Beşiktaş 2-0 öne geçti.

YİNE SEMİH

Yıldız futbolcu Semih ikinci yarının hemen başında 47. dakikada yine mükememel bir gol atarak takımını 3-0 öne geçirdi.

CENK TOSUN FİŞİ ÇEKTİ

Mücadelenin 78. dakikasında Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Cenk Tosun sahneye çıktı. ve durumu 4-0 yaptı. Mücadelede başka gol olmadı ve Kara Kartal 3 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı