Futbol Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Kulübüyle görüştük!
Paylaş
Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Kulübüyle görüştük!

Milot Rashica'yı kadrosuna katarak ezeli rakibi Galatasaray'a transfer çalımı atan Beşiktaş'ta hedef Sergio Ramos ve Anderson Talisca... Siyah-beyazlılar iki transferi bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Talisca transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş transferde sessizliğini bozdu. Siyah-beyazlılar, sürpriz bir şekilde adı Galatasaray'la anılan Milot Rashica'yı renkerine bağlayarak ezeli rakibine çalım attı. Rashica transferinin ardından gözler Sergio Ramos ve Anderson Talisca'ya çevrildi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Anderson Talisca ve Sergio Ramos transferleri hakkında konuştu. Kocadağ, taraftarın özellikle istediği Anderson Talisca konusunda çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Beşiktaş'taki son gelişmeler ve tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

RASHICA İLE BOMBAYI PATLATTI

Yaz transfer döneminde Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Jean Onana ve Ante Rebic transferlerini gerçekleştiren Beşiktaş'ta yaşanan hareketsizlik taraftarın da tepkisine neden olmuştu. Siyah-beyazlı taraftarlar stat isim sponsorluğunun henüz belli olmaması ve transferde tercih edilen isimler sebebiyle yönetimi sert şekilde eleştirdi. Beşiktaş yönetimi ise transfer görüşmelerini sessiz ve derinden yürüttü. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibi Galatasaray'ın peşinden koştuğu Milot Rashica'yı sürpriz bir şekilde İstanbul'a getirdi. 

ZAYNUTDINOV DA İSTANBUL'A GELDİ

Transferde hareketlenen Beşiktaş, Milot Rashica'nın ardından Bakhtiyar Zaynutdinov'u da renklerine bağladı. TFF'nin yeni belirlediği kural çerçevesinde yerli kuralına uyan Kazak futbolcu sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ'İN ELİNİ RAHATLATTI

Birçok mevkiide oynaması nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in en çok istediği isimlerin başında gelen Bakhtiyar Zaynutdinov’un gelişi, siyah-beyazlı teknik heyette büyük mutluluk oluşturdu.
Güneş’in jokeri olması beklenen Kazak futbolcunun, yerli statüsünde oynayacak olması da Beşiktaş açısından büyük bir avantaj olarak değerlendirdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, sezon başında yaptığı değişiklikle, Türkiye A Milli Takımı’nda oynama uygunluğu olmayan ancak Türk asıllı olmasından dolayı mavi kart avantajını kullanan futbolcularla, Türk cumhuriyetlerinin vatandaşlarına sağlanan, bir kontenjan, Bakhtiyar Zaynutdinov’un işine çok yarayacak. Kazakistan vatandaşı futbolcu, Türk gibi sahada olacak.
CSKA Moskova’dan transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş gibi bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Rus ekibinde bu sezon 5 resmi maça çıkan, 1’er goü ve asisti bulunan Bakhtiyar’ın sağlık kontrolü ve imza işlemlerinin yarınki Pendik maçına kadar yetiştirilmesi bekleniyor. Ancak sahada olup olmayacağına Teknik Direktör Şenol Güneş karar verecek.

GÖZLER RAMOS VE TALISCA'YA ÇEVRİLDİ

Haberin Devamı

Milot Rashica ve Bakhtiyar Zaynutdinov transferlerini tamamlayan Beşiktaş'ta gözler Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferlerine çevrildi. Siyah-beyazlılar, İspanyol futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladı. Beşiktaş'ın bazı sponsorları devreye soktuğu belirtildi. Ramos'un maliyetinin düşürülmesi için yopun çaba harcanıyor. Ramos ile ayrıca Galatasaray da ilgileniyor.

Beşiktaş'ta taraftarların ısrarla takımda görmek istediği Anderson Talisca için girişimler sürüyor. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı yıldızın kulübüyle görüşmelere başladı. Talisca için de sponsorların devreye girebileceği kaydedildi.

EMRE KOCADAĞ'DAN RAMOS İÇİN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, kulübün transfer gündemi için konuşulan Sergio Ramos ve Anderson Talisca’yla ilgili olarak Fanatik'e konuştu.

İlk olarak boşta bulunan İspanyol stoperle ilgili konuşan Kocadağ, “Ramos için medyada 5 milyon Euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini transfer etmek için tüm şartları zorluyorum. Olabilir. ‘Adriano’yu getirdin, Ramos niye olmuyor’ diyorsunuz. O zaman Adriano örnek Barça’da 5’e oynuyordu. Piyasası 3’e indi, aldım. Ramos’un piyasası aynı değil” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TALISCA İÇİN KONUŞTU: KULÜBÜYLE GÖRÜŞTÜK! İMKANSIZ

Al Nassr forması giyen Anderson Talisca için de konuşan Emre Kocadağ, “Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi” diye konuştu. Listelerinde yer alan diğer isimler için de konuşan Kocadağ, “Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz” sözlerini sarf etti.

Fanatik