Futbol Bir varmış bin yokmuş!
Paylaş
Bir varmış bin yokmuş!

Henüz 10. haftada lider Fenerbahçe’nin 11 puan gerisinde bulunan Beşiktaş istikrarsız görüntüsü ile camiayı kahrediyor. Siyah-beyazlılar, son 20 yıl baz alındığında taraftarını önce bir kez güldürüp ardından ise bin kez üzüyor.

Çalkantılı günler geçiren Beşiktaş, istikrarsız görüntüsü ile camiayı kahrediyor. Siyah-beyazlılar, son 20 yıl baz alındığında taraftarını önce bir kez güldürüp ardından ise bin kez üzüyor.

Haberin Devamı

Özellikle şampiyonlukla tamamlanan sezonların ardından yaşanan düşüşler, “Bu kadar da olmaz” dedirten cinsten. 2003 şampiyonu Kartal, ertesi sezonu liderin 14 puan gerisinde bitirdi. 2008’de mutlu sona ulaşan Beşiktaş, sonraki sezonu 11 puan geride tamamladı. 2016 ve 2017’de üst üste iki şampiyonluk geldi ama sonrasında yine 4 puan geride kalındı. 2021’de averajla şampiyon oldu; 2022’de 22, 2023’te ise 10 puan fark yedi siyah-beyazlılar. Kara Kartal, bu sezon henüz 10 hafta geride kalmasına rağmen lider Fenerbahçe’nin 11 puan ardına düşmüş durumda.

SORUNUN ADI ANTE REBİC

Büyük umutlarla kadroya katılan Ante Rebic, takım içinde sorun yaratmaya devam ediyor. Şenol Güneş döneminde sisteme uymadığı için fazla forma şansı bulamayan Hırvat oyuncuyu, teknik sorumlu Burak Yılmaz da defterden sildi. Yılmaz’ın, Gaziantep maçı öncesi Rebic’i idmandan kovduğu öne sürülmüş, Ghezzal sakatlanınca kadroda olmasına rağmen oyuna alınmaması bu iddiayı güçlendirmişti. Henüz skor katkısı veremeyen 30 yaşındaki futbolcunun, kadro dışı bırakılması gündemde.

Haberin Devamı

Ligde 5, Avrupa’da 4 olmak üzere 9 maçta toplam 205 dakika sahada kalan Ante Rebic, gol ya da asist katkısı veremedi.

ONANA KONUŞMUYOR!

Beşiktaş’ın yıldızı Cenk Tosun, kulüp YouTube hesabında kendisine sorulan ‘Takımın enleri’ sorularına ilginç yanıtlar verdi. Takımın en sessiz ve fazla konuşmayan isminin Onana olduğunu belirten Cenk; en kötü giyinenin Tayfur, en ciddi ismin ise Necip olduğunu söyledi. Başarılı oyuncu, en rekabetçi futbolcu sıralamasında ise kendisini ilk sıraya koydu.