Futbol Bomba Jorge Jesus iddiası! Bu hafta gidebilir
Paylaş
Bomba Jorge Jesus iddiası! Bu hafta gidebilir

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinde sahadan 4-2'lik skorla mağlup ayrılan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus için ayrılık iddiası gündeme geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 4-2 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. 10 kişilik rakibine taraftarı önünde 3 puanı ağır bir skorla kaptıran sarı lacivertlilerde tepkilerin odağı yönetim ve Teknik Direktör Jorge Jesus oldu.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli taraftarlar, Beşiktaş'ın üçüncü golünün ardından yönetimi istifaya davet ederken sosyal medyada da Portekizli hocayı sert sözlerle eleştirdi.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Jesus'un geleceği uzun süredir merak konusu olurken derbi mağlubiyeti sonrası ayrılık ihtimali ağırlık kazandı.

SUUDİ ARABİSTAN İDDİASI

A Bola'da yer alan habere göre, Herve Renard sonrası yeni teknik direktör arayan Suudi Arabistan'ın Jesus ile ilgilendiği yeniden aktarılırken Portekizli çalıştırıcının da bu ihtimale sıcak baktığı aktarıldı.

Portekizli teknik adamın yakından tanıdığı bir ülkenin milli takımının başına geçmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

AYRILIK GERÇEKLEŞEBİLİR

UOL Esporte'nin haberine göre, Beşiktaş yenilgisi sonrası Fenerbahçe yönetimi ve Jorge Jesus, olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Haberde, Fenerbahçe yönetimi ve Jorge Jesus'un önümüzdeki günlerde dostane bir şekilde yolları ayırabileceği kaydedildi.