Futbol Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo ile yaşadığı olaya açıklık getirdi
Paylaş
Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo ile yaşadığı olaya açıklık getirdi

Portekiz Milli Takımı'nın iki oyuncusu Bruno Fernandes ile Cristiano Ronaldo arasında soğukluk olduğu öne sürülmüştü. Portekiz'in toplanma videosunda Fernandes'in Ronaldo'ya mesafeli davrandığı ve "yüz vermediği" yazılıp çizilmişti. Fernandes çok konuşulan o video anında yaşananları anlattı.

 

Bruno Fernandes ile Cristiano Ronaldo arasında Portekiz Milli Takımı'nın toplanma buluşmasında soğukluk olduğu öne sürülmüştü. Milli takım hesabının paylaştığı videoyu yorumlayan sosyal medya kullanıcıları, Fernandes'in Ronaldo'yu soğuk şekilde selamladığını ve mesafeli davrandığını öne sürmüş; spor yorumcuları da bu konuda Fernandes'i eleştirmişti.

Haberin Devamı

Sky Sports'a konuşan Fernandes, Ronaldo ile arasında yaşananlara şu sözlerle açıklık getirdi:

Videonun sesli haliniz izlemediyseniz izlemenizi öneririm. Çünkü orada Cristiano benimle şakalaşıyor. Yani her şey normal! Seslerin bile olmadığı bir video nedeniyle dakikalarca eleştirildiğim spor programı gördüm. Federasyonumuz videonun sesli halini yayınlayınca ise o eleştirenler sanki hiçbir şey söylememiş gibi davrandılar! Özür dileyen bile olmadı. Cristiano ile aramızda elbette sorun yok. Benim şu anda tüm konsantrasyonum milli takımda.