Futbol Bugünkü Dünya Kupası maçları! 30 Kasım’da hangi takımların maçları var?
Paylaş
Bugünkü Dünya Kupası maçları! 30 Kasım’da hangi takımların maçları var?

Bugünkü Dünya Kupası maçları futbol severler tarafından günün erken saatlerinden itibaren araştırılıyor. Gruplarda son maçlarına çıkmaya başlayan takımlar son 16’ya kalmak için mücadele ederken, karşılaşmalardan gelen beklenmedik skorlar, turnuvanın heyecanını daha da artırıyor. Peki 30 Kasım’da hangi takımların maçları var? İşte bugünkü Dünya Kupası maçları ve maç saatleri ve yayın bilgileri…

2022 Dünya Kupası’nda zaman ilerledikçe rekabetin dozu da artıyor. Turnuvaya iyi başlayan bazı takımlar son 16’ya kalmayı şimdiden garantiledi. Bazı takımlar ise son şanlarını üçüncü maçlarında kullanacaklar. Bu heyecan dolu turnuvayı takip eden futbol severler ise bugün sık sık ‘30 Kasım’da hangi takımların maçları var?’ araştırması yapıyor. İşte bugünkü Dünya Kupası maçlarına ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

30 KASIM’DA HANGİ TAKIMLARIN MAÇLARI VAR?

Dünya Kupası grup eleme maçları kapsamında gruplardaki takımlar 3. karşılaşmalarına başladı. 30 Kasım Çarşamba günü de D ve C Grubu’nda 4 karşılaşma gerçekleşecek. Bugünkü mücadelelerin saatleri ise şu şekilde:

  • Saat 18.00 Tunus-Fransa
  • Saat 18.00 Avustralya-Danimarka
  • Saat 22.00 Polonya-Arjantin
  • Saat 22.00 Suudi Arabistan-Meksika

30 KASIM İTİBARİYLE SON 16’YA KALMAYI GARANTİLEYEN TAKIMLAR

2022 Dünya Kupası’nda A, B, C, D, E, F, G, H Grubu olmak üzere 8 grupta yer alan 32 takımdan en yüksek puana sahip 16’sı bir sonraki tura çıkmaya hak kazanacak. Turnuvada 3. Maçlar oynanırken son 16’ya kalmayı garantileyen takımlar da belli oldu. Buna göre,

Fransa: D Grubunda yer alan Fransa milli takımı ilk iki maçını da kazanarak 6 puanı hanesine yazdırdı ve daha iki maçta bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Brezilya: G Grubu’ndaki Brezilya’da ilk iki maçı kazanarak aldığı 6 puanla son 16’ya kalmayı garantiledi.

Haberin Devamı

Portekiz: 2022 Dünya Kupası H Grubu’nda yer alan Portekiz de ilk iki maçı galibiyetle tamamlayarak son 16’yı garantileyen takımlar arasına girdi.

Hollanda: A Grubu lideri Hollanda milli takımı 3 maçta 7 puan alarak bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Senegal: A Grubunda ikinci sırada yer alan Senegal’de oynadığı 3 maçtan iki galibiyet 1 mağlubiyetle ayrıldı. 6 puana sahip Senegal’de son 16’yı garantiledi.

İngiltere: Dünya Kupası’nda B Grubu’nda mücadele eden İngiltere 3 maçta 7 puan toplayarak üst tura çıkmayı şimdiden garantiledi.

ABD: B Grubu’nda 5 puanla ikinci sırada yer alan ABD’nin de son 16’ya kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.