Futbol 'Burak biraz sakin olsun'
Paylaş
'Burak biraz sakin olsun'

Rıza Çalımbay, “Antrenörlük öyle kolay değil. Burak’ın biraz daha sakin olması lazım. Beşiktaş’ta tek hedef her zaman şampiyonluk olur” dedi.

Beşiktaş’ın hocası Rıza Çalımbay, S Sport’a konuk oldu. Çalımbay, gündemi sarsan açıklamalar yapan Burak Yılmaz ile ilgili, “Burak yeni başladı, hata yapabilir, yanlış konuşabilir. Benim öğrencimdi hatta onu Trabzonspor’a gönderen benim. Bunlar olabilir, antrenörlük öyle kolay değil. Burak’ın biraz daha sakin olması lazım. İstiyorsa ileride çok iyi antrenör olabilir” dedi.

Haberin Devamı

Çalımbay, şunları söyledi: “Ghezzal ağlıyor. Arkadaşları çevresine toplanmış, teselli ediyor. ‘Oynama, daha kötü olur’ dediler. Öyle ikna ettiler oynamadı.” Rebic’le konuştum, çok iyi oyuncu olduğunu, şu an sadece yüzde 40’ını gösterdiğini söyledim. Aynısını Rosier’e de belirttim. Geçmişte birçok takımla başarılar elde ettim ama Beşiktaş ayrı, Beşiktaş bambaşka. Beşiktaş’a geldiğinde tek hedef şampiyonluk olur.”

DEVRE ARASI 4 TRANSFER

Rıza Çalımbay, devre arasındaki transfer stratejisini belirledi. Sürekli sakatlanan Bailly’nin yerine mutlak bir stoper, Salih, Gedson ve Amir’den biri sakatlandığında yerine koyacak futbolcu, orta sahaya, yine en az 1, hatta 2 futbolcu transferi yapılacak. Bunun yanı sıra sol bek takviyesi de mutlaka olacak.

Haberin Devamı