Futbol Çebi'den Caner ve Gökhan için önemli açıklama
Paylaş
Çebi'den Caner ve Gökhan için önemli açıklama

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Caner Erkin ve Gökhan Gönül hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımdan ayrılması gündemde olan Caner Erkin ve Gökhan Gönül hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çebi'nin sözleri:

Yüksek maaşlı kontratı olan futbolcularımızdan fedakarlık yapmalarını isteyeceğiz. Oyuncularımız bu konuda bize uzak değiller. Şu ana kadar olumlu görüşmeler de oldu.

Beşiktaş koca bir çınar. Nasıl ayaklanacağımızı herkes görecek. Bu paralarla öze dönüşü başlatacağız. Eski, yeni yönetici diye bir şey yok. Hepsi Beşiktaşlı. Bu kampanya, tüm Beşiktaşlılar'a açık.

Beşiktaş'ın geliri kadar giderleri olacağı kadar, yüksek kontratlı futbolcularımızdan bizimle beraber olmalarını isteceğiz. Ancak, fedakarlık yapmalarını isteyeceğiz. Buna soğuk değiller ama bitmiş bir şey yok. Şu an görüşmelerin sıcak geçmesi moralimizi artırdı.

Herkesin gönlünden geçen kadar. İş adamlarımıza "Biz buradayız, siz neredesiniz?" diye telefondan esprili konuştum. İş adamlarımız çok etkili. Hepsine çok teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

Bu tür şeylerde kimin gönlünden ne kopar bilemiyoruz. 15-20 milyon taraftarımız var, biliyoruz. SMS'ler ve iş adamları rakamı belirleyen bir faktör olacaktır. 15-20 milyon taraftarımızın birer kere SMS atması hedefimizdir.

Duyguların olduğu yerlerde sözler bir şey ifade etmiyor. Bağış kampanyası duygu yumağı demektir. Beşiktaş'ın, Türk spor kamuoyuna ne kadar büyük aile olduğunu göstereceğini söylemek istiyorum. "Bırakmam seni Beşiktaş'ım, bırakmam" Bu kampanyayla yola çıkıyoruz.