Futbol Cengiz Ünder korkuttu! Oyuna devam edemedi
Paylaş
Cengiz Ünder korkuttu! Oyuna devam edemedi

Fenerbahçe'nin yıldız kanat oyuncusu Cengiz Ünder, Samsunspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve 64. dakikada yerini İrfan Can Kahveci'ye bıraktı.

Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor'a konuk olan Fenerbahçe'de ilk 11'de sahaya çıkan Cengiz Ünder, Sarı Lacivertli camiayı korkuttu. 15 milyon Euro bonservisle Marsilya'dan transfer edilen ve Sarı Lacivertli formayı ilk kez Samsun deplasmanında giyen milli oyuncu, Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı tamamlayamadı.

Haberin Devamı

ASİSTİ YAPTI, KENDİSİNİ YERE BIRAKTI

Maça ilk 11'de başlayan ve 62. dakikada Edin Dzeko'nun attığı golde asisti yapan isim olan Cengiz, Boşnak yıldızın ağları sarsmasının ardından ayağına kramp girmesi nedeniyle kendisini yere bıraktı.

64. DAKİKADA OYUNDAN ÇIKTI

Sağlık ekibi, 27 yaşındaki oyuncunun tedavisi için sahaya girerken kenara değişiklik işareti yapıldı. Fenerbahçe'deki ilk maçında asist yapan Cengiz, 64. dakikada yerini İrfan Can Kahveci'ye bıraktı.

Cengiz Ünder, oyundan çıkarken kendisine destek olan Fenerbahçeli taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.

'SADECE KRAMP GİRDİ, HİÇBİR SIKINTI YOK'

Yıldız solak, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı ciddi bir sakatlık durumunun olmadığını belirtti ve ayağına giren kramp nedeniyle maça devam edemediğini dile getirdi, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Fenerbahçe forması ile oynamak benim için gurur vericiydi. İlk asistimi yaptım. Zemin ağırdı, bizi de biraz etkiledi. Hava sıcaktı. Bu benim ilk maçımdı. İki tane hazırlık maçı oynamıştım. İyi durumdayım ilerleyen zamanlarda çok çok daha iyi olacağım. Sadece kramp girdi. Hiçbir sıkıntım yok.