Futbol Cicaldau için 10 milyon euroluk teklif! İşte o takım...
Paylaş
Cicaldau için 10 milyon euroluk teklif! İşte o takım...

Galatasaray'da 6.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Alexandru Cicaldau için önemli bir iddia geldi. İtalyan basınının haberine göre; Sampdoria'nın Rumen oyuncu için 10 milyon euro teklif hazırladığı belirtildi.

Galatasaray scout ekibinin keşfettiği Alexandru Cicaldau, sezon başında 6.5 milyon euroya Romanya'nın Craiova takımından transfer edilmişti. 24 yaşındaki orta sahanın bonservisi için üç taksit yapılmış ve sözleşmesine '25 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi koyulmuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'da sezona çok hızlı başlayan ve ilk üç maçta iki gol atan Cicaldau, Avrupa Ligi'ndeki performansıyla da göz doldurdu. Daha sonra arka arkaya alınan kötü sonuçlarla form grafiği ise düştü.

Romanya Milli Takımı'nda da boy gösteren Cicaldau'yu, Galatasaray'a gelmeden takip ettiği ortaya çıkan Sampdoria'nın, 10 milyon euroluk teklif hazırladığı kaydedildi. Rumen yıldız için kararın yaz aylarında verileceği bildirildi. Yeni Sportif Direktör Pasquale Sensibile'nin eski çalıştığı Sampdoria ile ikili ilişkilerini kullanarak ücreti tavandan tutacağı ifade edildi. Sensibile'nin, alınacak futbolculardan çok, satılacak isimler üzerinde duracağı biliniyor.

Fotomaç