Futbol Cimbom'dan Telles hamlesi
Paylaş
Cimbom'dan Telles hamlesi

Sol bekte Angelino ile Kazımcan’dan istediği verimi alamayan Galatasaray, bu bölgeye takviye için harekete geçti. Yönetim, daha önce sarı-kırmızılı formayı giyen 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu kiralamak için Al Nassr’ın kapısını çalacak.

Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren, Devler Ligi’nde de gruptan çıkma şansını son maça bırakan Galatasaray’da ara transfer çalışmaları da devam ediyor. Sol bekte Angelino ile Kazımcan’dan istediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar, rotayı tanıdık bir isme çevirdi. Yönetim, 2014’te kadroya katılan Alex Telles için bir kez daha düğmeye bastı. Cim Bom, Al Nassr forması giyen 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Suud ekibiyle temasa geçecek.

Haberin Devamı

GELMEYE SICAK BAKIYOR

Sarı-kırmızılılar, takımda düzenli olarak forma giyen Telles’i kiralamak için teklifini sunacak. Yıldız futbolcunun yeniden Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Transferin birkaç hafta içinde netliğe kavuşması bekleniyor. Telles, sarıkırmızılı formayı iki sezon giydikten sonra 7.3 milyon euro bonservis bedeliyle Porto’ya transfer olmuştu.

DEVLERDE OYNADI

Galatasaray’ın Gremio’dan aldığı Telles, önce Inter’e kiralık gönderildi. Ardından Porto, Manchester United ve Sevilla formaları giyen Brezilyalı futbolcunun son durağı ise Al Nassr oldu.