Futbol Demba Ba'dan Galatasaray itirafı: Teklifi neden reddetti?
Paylaş
Demba Ba'dan Galatasaray itirafı: Teklifi neden reddetti?

Süper Lig'de Beşiktaş ve Başakşehir formaları giyen Demba Ba, uzun bir aradan sonra Türkiye'deki dönemiyle ilgili konuştu. Senegalli golcü 2018 yazında Başakşehir'e imza atmadan önce Galatasaray ile görüştüğünü ve reddettiğini açıkladı.

 

Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla kısa sürede önemli izler bırakan Demba Ba, Hürriyet'e konuştu. Özel bir röportaj veren eski futbolcu, Beşiktaş'tan sonra Süper Lig'e ikinci dönüşünde yaşananları anlattı.

Haberin Devamı

Demba Ba kendisine sorulan "Galatasaray ile görüşmen oldu mu?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Saygı ve merak nedeniyle görüştüm"

Evet, Galatasaray ile bir iletişimimiz oldu. Benimle ilgilenen her takımla yaptığım gibi onlarla da iletişimde oldum. Açıkçası sizi hangi takımın istediği önemli olmaksızın bir teklifin gelmesi her zaman değerlidir. Saygı ve nezaket gereği kendileriyle konuştum. Yine bir miktar da merak nedeniyle kendileriyle pazarlık yaptım.

"Beşiktaş'a olan saygımı göstermek istedim"

Daha sonra Başakşehir sürece dahil oldu ve teklifte bulundular. Açıkçası Türkiye’ye geri gelip Süper Lig’de oynamak da istiyordum. Bu arada Başakşehir iyi bir miktar teklif etti. Sözleşme süresi de daha uzundu. Bu sebeplerle Başakşehir’e gitmeyi kabul ettim. Diğer yandan bir diğer neden ise şuydu. O güne kadar hep siyah beyazlı formayla oynamıştım. Beşiktaş’ın en büyük rakiplerinden birine imza atmayarak takıma da saygılarımı sunmak istedim.

Haberin Devamı