Futbol Derbi öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'de dertleri aynı
Paylaş
Derbi öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'de dertleri aynı

Siyah-beyazlılarda Masuaku ile Rosier kadroda olmayacak. Amartey ile sağ dizinde kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edilen Colley’in durumu belirsiz. Sarılacivertliler ise Ganalı stoper Djiku’nun maça yetişmesini dört gözle bekliyor.

Yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için geri sayım sürerken iki takım da ortak dertten muzdarip. Sakatlık kabusu ile boğuşan ezeli rakipler, savunma hattında bir hayli sıkıntı yaşıyor. Önceki günkü idmanda sakatlanan Colley’in sağ dizinde kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edildi. Durumu maç günü belli olacak. Masuaku ile Rosier’in kadroda olmayacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Bailly takımla çalışmalara başlarken Amartey’in durumu belirsiz. Kritik maçta savunmada oynaması belli olan tek isim Necip. Derbide Becao’dan yararlanamayacak olan Fenerbahçe ise dört gözle Djiku’yu bekliyor. Ganalı oyuncunun maça yetişmesi ve stoperde Samet ile birlikte görev yapması kuvvetli ihtimal. Serdar Aziz idmanlara çıksa da kondisyon eksikliği yaşıyor. Sarı-lacivertliler de Beşiktaş karşısına ideal savunma hattıyla çıkamayacak.

DERBİDE DÜDÜK KARAOĞLAN’DA

MHK, yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını Atilla Karaoğlan’ın yöneteceğini açıkladı. Tecrübeli hakem, kariyerinde ilk kez bir Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi yönetecek. Daha önce 4 derbide düdük çalan Karaoğlan’ın görev yaptığı 6 maçta Beşiktaş; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe ise 11 maçın 9’unu kazanırken 1 beraberlik, 1 de yenilgi yaşadı.

Haberin Devamı

NÖBETÇİ JOKER!

Beşiktaş, ne zaman zor duruma düşse imdada kaptan Necip yetişiyor. Birçok bölgede oynayabilen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon 17 maçta görev yaparken 1 asist üretti.