Futbol 'Derbiyi kazanmalıyız'
Paylaş
'Derbiyi kazanmalıyız'

Hasan Arat başkanlığında Beşiktaş’a yönetici olarak geri dönen Feyyaz Uçar “Derbi galibiyetiyle başlamak yönetim adına çok keyifli olur” ifadesini kullandı.

Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, Hasan Arat yönetimiyle Kara Kartal’a geri döndü. Futbolculuğunda ağlarını birçok kez havalandırdığı Fenerbahçe’ye karşı yönetici olarak çıkacak olan Uçar, “Derbi galibiyetiyle başlamak yönetim adına çok keyifli olur. Elimizden geleni yapacağız. Gerisi futbolcu arkadaşlarımıza kalacak” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

DHA’ya konuşan Beşiktaş efsanesi, sözlerini şöyle tamamladı: “Seçim Beşiktaş’a yakışır biçimde oldu. Oy kullanma işleminin tamamlanmasından sonra iki adayın üyelerinin karşılıklı destek veren mesajları, birlikte yaptıkları sloganlar... Bu Beşiktaş’ın birliğidir, güzelliğidir. Daha önceki kongrelerde bilmiyorum ne kadar oldu ama bu kongre Beşiktaş’a yakıştı. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza karşı boynumuz kıldan ince.”

YÜCEL: KAZANAN BEŞİKTAŞ OLDU

Hasan Arat yönetiminde ikinci başkanlık görevi yapacak olan Hüseyin Yücel, DHA’ya konuştu. Yücel, “Bu seçimin kaybedeni kesinlikle olmayacak. Kazanan Beşiktaş oldu. Günün sonunda Hasan Arat başkanla beraber genel kurul üyeleri yönetime bizleri layık gördü. Var gücümüzle çalışacağız. Allah utandırmasın. Çıktık bir yola. Taraftarlarla beraber hedeflere koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE MAÇI DÖNÜM NOKTASI!

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına bugün başlayacak. Dünü izinli geçiren siyahbeyazlıların hocası Rıza Çalımbay, Ankara dönüşünde futbolcularına “Önümüzde çok kritik derbi var. O maç, bizim için dönüm noktası olacak. İyi bir şekilde bitirirsek, yukarıya oynayacağız. Zor bir maç. Kazanmak için her şeyi yapmalıyız” dedi.