Futbol Dev derbide 11'ler belli oldu! Sürpriz...
Paylaş
Dev derbide 11'ler belli oldu! Sürpriz...

Fenerbahçe ile Trabzonspor bu akşam Şükrü Saraçoğlu'nda karşı karşıya gelecek. Dev maç öncesi iki takımın hocası da ilk 11'lerini belirledi. İşte 11'ler ve diğer bilgiler...

11'ler şöyle:

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Serdar, Min Jae, Osayi, Crespo, Mert Hakan, Zajc, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun

Haberin Devamı

Yedekler: Berke Özer, Jose Sosa, Ozan Tufan, Mesut Özil, Mergim Berisha, Dimitris Pelkas, Arda Güler, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Çağtay Kurukalıp.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Abdülkadir, Visca, Bakasetas, NWakaeme, Cornelius

Yedekler: Erce, Hüseyin, Serkan, Trondsen, Berat, Yunus, Yusuf, Kouassi, Koita, Djaniny

Eksikler

Fenerbahçe: Ferdi Kadıoğlu, Enner Valencia, Filip Novak, Luiz Gustavo

Trabzonspor: Marek Hamsik, Vitor Hugo, Dorukhan Toköz, İsmail Köybaşı

Maç öncesi açıklamalar:

İsmail Kartal: Abdullah Avcı ile istikrarlı bir Trabzonspor var. Şampiyon olmak istiyorlar. Güçlü bir Trabzonspor var. Rakip kim olursa olsun bugün kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle takımımız iyi oynayacaktır. İnşallah her şey planladığımız gibi olur. Son 3 maçtır üst üste kazanıyoruz. Her hafta, daha iyi anlayarak, üstüne koyarak devam ediyoruz. Mesut'u kadroya aldık, Valencia'nın bileğindeki problem nedeniyle kadroda yok.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı:

Kadıköy bu akşam dev bir maça ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe, Trabzonspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe'nin lig ikinciliği ümidini sürdürmesi için kazanması şart. Trabzonspor ise açık ara devam eden liderliği nedeniyle oldukça rahat, ancak maçı kazanmak istiyor. Kazanma motivasyonları ise lig maçlarında 25 yıldır Kadıköy'de kazanamıyor olmalarından geliyor.

Bordo mavililer son 25 yıl içerisinde sadece 1 kez Saraçoğlu'ndan galip çıktı; o da 2020'deki 3-1'lik Türkiye Kupası maçı.

19.00'da başlıyor

Maç bu akşam 19.00'da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi ise Zorbay Küçük. Fenerbahçe, maç öncesi hakem Zorbay Küçük hakkında endişeli olduklarına dair bir açıklama yaptı.

Ayrıca ev sahibi ekipte Başkan Ali Koç, Trabzonspor derbisine gitmeme kararı aldı.