Futbol 'Djiku ve Tadic'i Şenol Güneş istemedi'
Paylaş
'Djiku ve Tadic'i Şenol Güneş istemedi'

Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta yapılacak seçimde yeniden aday olmayacak olan başkan Ahmet Nur Çebi, “Tadic ile Djiku’yu Şenol Güneş istemedi. Burak Yılmaz seçimi için hatalıyım. Halil Dervişoğlu konusu ise tam facia” dedi.

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, bir TV kanalına zehir zemberek açıklamalar yaptı. 3 Aralık’taki seçimde aday olmayacak Çebi, “Burak Yılmaz kararı hatalıydı. Hem ona hem Beşiktaş’a zarar verdik. Onun adına da kendi adıma da üzgünüm” dedi. Başkan Çebi, Fenerbahçe’deki performanslarıyla beğenilen Dusan Tadic ve Alexander Djiku’yu Şenol Güneş’in istemediğini söyledi. Çebi, Özellikle Tadic’te neredeyse sona gelmiştik. Güneş’in, ‘Benim istediğim oyuncular değil’ sözüyle vazgeçtik” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

HALİL’İN BABASI YALVARDI

Burak Yılmaz’ın göreve getirilmesiyle ilgili, “Aboubakar’ın ona sarılışını hatırladım, birbirlerine çok yakın olduklarını hatırladım ve ona bir şans verdim ama olmadı” ifadesini kullandı. Uzun süre pazarlık yapılan, sonradan Galatasaray’a imza atan Halil Dervişoğlu için ise Çebi şunları söyledi: “Halil Dervişoğlu konusu, facia. Babası yalvarıyor, yakarıyor Şenol Güneş’e. Son dakika öbür taraftan 5 milyon lira fazla alınca ‘artırın fiyatı’ diyor. Haklı olarak hoca da böyle bir futbolcu istemediğini söylüyor.”

COLLEY DÖNÜYOR GHEZZAL YOK

Beşiktaş’ta son 4 maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayan Colley, Samsunspor maçıyla sahalara dönüyor. Gambiya formasıyla 3-2 kaybedilen Burundi maçında 90 dakika görev yapan Colley, fizik olarak da hazır olduğunu gösterdi. Omar Colley’in dönüşüyle stoperde sıkıntı yaşayan Rıza Çalımbay rahat bir nefes aldı. Takımla çalışmalara henüz başlayamayan Ghezzal ise Samsun’a götürülmeyecek.

Haberin Devamı