Futbol Dünya Kupası günün maçları 29 Kasım Salı! Bugün hangi maçlar var?
Paylaş
Dünya Kupası günün maçları 29 Kasım Salı! Bugün hangi maçlar var?

Dünya Kupası günün maçları ile devam ediyor. Milyonlarca futbol severi televizyon ekranlarına kilitleyen 2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarında milli takımlar 3. maçları için sahaya çıkmaya başlıyor. Gruptan çıkmayı garantileyen takımların yanı sıra halâ ikincilik şansı devam eden takımların maçları heyecanla beklenirken ‘Bugün hangi maçlar var?’ araştırması da yoğunluk kazanıyor. İşte 29 Kasım Salı Dünya Kupası günün maçları…

Dünya Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. İlk iki maçlarını tamamlayan takımlar 3. Maçlar için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. TRT ekranlarından canlı olarak izlenen maçlar Türkiye’de de yoğun ilgi görürken, futbol severler sık sık ‘Dünya Kupası günün maçları’ araması yapıyor. 29 Kasım 2022 Salı günü ise A ve B Grubu’ndan 4 takım 3 puan için sahaya çıkacak…

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI GÜNÜN MAÇLARI 29 KASIM SALI

Saat 18:00 Ekvador-Senegal (TRT1)

Ekvador 2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarında ilk maçını Katar ile yaptı. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Ekvador ikinci maçında Hollanda ile 1-1 berabere kaldı ve şu an 4 puanla Hollanda ile A Grubu liderliğini paylaşıyor.

Senegal ise ilk maçında Hollanda’ya 2-0 mağlup oldu. İkinci maçında Katar’ı 3-1 mağlup eden Senegal A Grubu’nda 3 puanla 3. sırada yer alıyor.

Saat 18:00 Hollanda-Katar (TRT Spor)

Hollanda A Grubu’nda Senegal’i 2-0 mağlup ederken, Ekvador ile 1-1 berabere kaldı ve şu an için 4 puanla grupta 1. Sırada yer alıyor.

2022 Dünya Kupası’nın ev sahipliğini üstlenen Katar ise ilk maçında Ekvador’a 2-0, ikinci maçonda ise Senegal’e 3-1 mağlup oldu ve henüz puanı bulunmuyor.

Saat 22:00 Galler-İngiltere (TRT1)

Galler 2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarında ilk olarak ABD ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 1-1 berabere ayrılan takım ikinci maçında ise İran’a 2-0 mağlup oldu. Şu an için 1 puana sahip olan Galler milli takımı B Grubu’nda son sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Bu akşam 2022 Dünya Kupası’ndaki 3. maçına çıkacak İngiltere ilk maçında İran’ı 6-2 mağlup etti. ABD ile çıktığı ikinci maçı 0-0 berabere tamamlayan İngiltere sahadan 1 puanla ayrıldı ve şu an 4 puanla B Grubu’nun lideri durumunda.

Saat 22:00 İran-ABD (TRT Spor)

Bugünün son maçı İran ile ABD arasında oynanacak. 2022 Dünya Kupası’nda ilk maçına İngiltere ile çıkan İran milli takımı sahadan 6-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. İkinci maçında ise Galler’i 2-0 mağlup eden İran 3 puanla B Grubu’nda ikinci sırada yer alıyor.

ABD ise turnuvadaki ilk maçında Galler ile 1-1, ikinci maçında ise ABD ile 0-0 berabere kalarak hanesine toplamda iki puan yazdırdı ve grupta 3. sıraya yerleşti.