Futbol Enis'le 4 yıl daha
Paylaş
Enis'le 4 yıl daha

Trabzonspor, iç transferde harekete geçti. Bordo-mavililer, genç forvet Enis Destan ile pazarlık masasına oturdu.

Onuachu’nun ardında takımın ikinci santrforu konumundaki 21 yaşındaki futbolcunun 2026’da bitecek sözleşmesi 4 yıl uzatılacak. Bu sezon birçok maçta oyuna sonradan dahil olmasına rağmen 2 gol ve 2 asist üreten Enis, yönetimin yeni kontrat teklifini kabul etti. Yıllık 3 milyon TL kazanan genç futbolcuya ciddi bir zam yapılması bekleniyor. Yeni sözleşmenin kısa bir süre içinde imzalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

PEPE 2. YARIYA

Bordo-mavililerde, sakatlığı bulunan Pepe’nin dönüş tarihi belli oldu. Arka adalesinde kas yaralanması bulunan Fildişili futbolcunun tedavisi en az 3 hafta daha sürecek. 28 yaşındaki oyuncunun, ikinci devrenin ilk maçı olan Ankaragücü mücadelesine kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

ÖNEMLİ MİRAS BIRAKTIM

Trabzonspor’un eski hocası Nenad Bjelica, ardında olağanüstü karakterli bir ekip bıraktığını söyledi. Ülke basınına konuşan Hırvat teknik adam, “Bu sezon için Trabzonspor’un gerçeği 3. veya 5. sıra olacaktır. Galatasaray ve Fenerbahçe daha güçlüler. Benim bıraktığım miras olağanüstü karakterli bir ekipti. Yeni hoca da bunu onayladı” dedi.