Futbol Erden Timur anlaşmazlığı çözdü! Galatasaray Bakambu'ya kavuşuyor
Paylaş
Erden Timur anlaşmazlığı çözdü! Galatasaray Bakambu'ya kavuşuyor

Galatasaray bir süredir görüştüğü Cedric Bakambu'da imzayı bekliyordu. 32 yaşındaki Kongolu golcü, Al Nasr ile sözleşmesini feshedemeyince imza da gecikmişti. Erden Timur, sürecin uzaması sonrası konuya el attı ve sorun çözüldü.

 

Galatasaray’dan teklif almadan 3 gün önce Al Nassr ile sözleşme imzalayan Bakambu’nun, kontrat feshi için uzun süredir Suudi kulübüyle görüştüğü biliniyordu.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı kulübün Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur da Hollanda’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Al Nassr yetkilileriyle bir araya gelip bu transfere nokta koymak için önceki özel uçakla Amstredam’a gitti.

Sarı kırmızılı idarecinin devreye girmesiyle birlikte Al Nassr ve Bakambu’nun fesih konusu çözüldü ve Demokrtik Kongolu oyuncunun Aslan olmasının önünde hiçbir engel kalmadı. İstanbul’da kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak olan 32 yaşındaki Demokratik Kongolu yıldız takımın Florya’daki yeni sezon hazırlıklarında da sahadaki yerini alacak.

Türkiye’de daha önce Bursaspor forması giyen Bakambu, Timsah’tan 7.5 milyon Euro’ya Villarreal’a trans fer olurken İspanyol ekibindeki geçirdiği 2.5 sezonun ardından 40 milyon Euro’luk bonservis karşılığında Çin ekibi Beijing Guoan’ın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

Bakambu Çin’deki 4 yılının ardından bedelsiz olarak önce Marsilya sonra da Olympiakos’ta forma giydi.