Futbol Eric ten Hag kadroda düşünmüyor, Süper Lig devi devrede!
Paylaş
Eric ten Hag kadroda düşünmüyor, Süper Lig devi devrede!

Manchester United'ta teknik direktör Eric ten Hag kadroda tutmayacağı bazı isimlerin kiralık olarak ayrılmasına sıcak bakıyor. O isimlerden biri de Facunda Pellistri. 21 yaşındaki Pellistri'nin yolu Süper Lig'e düşebilir.

 

Edin Visca'nın yerine kanat oyuncusu arayışlarında olan Trabzonspor, oyuncu satışı yapmadığı için transfer çalışmalarını ağırdan aldı. Avrupa'da ara transferin sona ermesinin ardından sürpriz isimler gündeme gelmeye başladı. Fanatik'in haberine göre; Manchester United'ın genç yıldızı Facundo Pellistri'nin Trabzonspor'un gündeminde olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Manchester United forması giyen 21 yaşındaki yıldızın menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildiği vurgulandı. Premier Lig'de 9 maçta kadroda olan ancak forma şansı bulamayan Pellistri için Manchester United'ın herhangi bir kiralama bedeli istemediği aktarıldı.

Uruguay Milli Takımı'nda 10 maçta forma şansı bulan Facundo Pellistri için son kararı Abdullah Avcı'nın vereceği belirtildi. Bordo-mavililerin oyuncunun maliyetine göre transferde hareket edeceği kaydedildi. Uruguaylı futbolcunun sezon sonuna kadar düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takımda oynamaya sıcak baktığı aktarıldı.

Facundo Pellistiri bu sezon Manchester United'da EFL Cup, EFL Tropy ve FA Cup'ta 4 maçta 113 dakika sahada kaldı ve 1 asist üretti. 21 yaşındaki sağ kanadın Premier Lig deviyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Uruguaylı oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. Penarol'dan 2020-2021 sezonu başında 8 milyon 500 bin euro bedelle transfer edilen genç oyuncu, 2020-2021 sezonunun devre arası ve geçtiğimiz sezonu Alaves'te kiralık olarak geçirdi.

Haberin Devamı