Futbol Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak? İmparator Fatih Terim belgeseli kaç bölüm olacak?
Paylaş
Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak? İmparator Fatih Terim belgeseli kaç bölüm olacak?

Fatih Terim belgeseli için geri sayım başladı. Bir dijital yayın platformunda izleyiciyle buluşacak belgesel sadece sarı kırmızılı taraftarlar değil, Türk futboluna gönül veren pek çok kişinin heyecanla bekleniyor. İşte İmparator Fatih Terim Belgeseline ilişkin detaylar…,

Türk futbolunun İmparator lakaplı hocası Fatih Terim’in hayatı belgesel oldu. Dijital bir yayın platformunda yayınlanacak belgesel Fatih Terim’i sadece bir futbol insanı olarak değil özel hayatıyla da ele alıyor. Peki, Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak? İmparator Fatih Terim belgeseli kaç bölüm olacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

FATİH TERİM BELGESELİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Tasarımı Burak Aksoy ve Altuğ Gültan tarafından tasarlanan "Terim" belgeseli 15 Eylül 2022 tarihinde seyirciyle buluşacak.

İMPARATOR FATİH TERİM BELGESELİ KAÇ BÖLÜM OLACAK?

İmparator Fatih Terim belgeseli 4 bölüm şeklinde planlandı.

FATİH TERİM BELGESELİ’NİN KONUSU NEDİR?

Belgeselin konusu hakkında yapılan açıklama; Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator… Uzun yıllara yayılan, tarihe damga vurmuş başarılara sahne olan kariyeriyle farklı nesillerin hatıralarında yer edinen Fatih Terim, Terim belgeselinde bilinmeyenleriyle anlatıldığı kaydedildi.

Ayrıca belgeselin 1996-2022 yıllarına odaklandığı ve pek çok kişinin çok iyi bildiği başarıların bu sefer Fatih Terim'in ağzından aktarıldığı kaydedildi.