Futbol Fenerbahçe hazırlık maçını kazandı, Pedro'yu kaybetti
Paylaş
Fenerbahçe hazırlık maçını kazandı, Pedro'yu kaybetti

Fenerbahçe hazırlık maçında İspanyol ekibi Rayo Vallecano’yu 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 yendi. Vallecano 22’de Trejö ile öne geçti. Fenerbahçe 71’de Osayi’nin penaltısı ile eşitliği yakaladı. Penaltıyı kazandıran Pedro sakatlandı. Fenerbahçe, 75’te King ve 83’te Ferdi Kadıoğlu’nun golleriyle maçı kazandı.

 

Fenerbahçe, Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can, Lincoln, Rossi ve Serdar Dursun 11’iyle maça başlarken ikinci yarıda Lemos, Ferdi, İsmail, Zajc, Mert Hakan, King, Joao Pedro, Yiğit, Yusuf, Çağtay görev aldı.

Haberin Devamı

ALTAY DEVLEŞTİ

Altay çok kritik kurtarışlarla galibiyette önemli rol oynadı. Fenerbahçe özellikle ikinci yarıda net fırsatlar kaçırdı. İki topu direkten dönen Fenerbahçe’de Ferdi ve İsmail Yüksek ikinci yarıda oyuna tempo kazandırdı. İspanyol ekibi Vallecano tüm takımı değiştirdi.

PEDRO'NUN DURUMU CİDDİ


Fenerbahçe’de Joao Pedro, sakatlanarak sedye ile sahayı terk etti. 60’ta Serdar Dursun’un yerine oyuna dahil olan Joao Pedro, 68’de sakatlandı, 70’te acı içinde sedye ile dışarı alındı. Pedro’nun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

ARDA GÜLER SAKATLANDI

Fenerbahçe’nin yıldızı Arda Güler’in dizinden sakatlandığı açıklandı. Milli Takım dönüşünde ağrı şikayetlerinin devam etmesi üzerine MR’ı çekilen genç futbolcunun dizinde travma tespit edildiği, tedavisine başlandığı duyuruldu.

Haberin Devamı