Futbol Fenerbahçe, Real Madrid'in efsanesini takibe aldı
Paylaş
Fenerbahçe, Real Madrid'in efsanesini takibe aldı

Jorge Jesus ile iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Ara transfer dönemi için hazırlıklara başlayan sarı lacivertlilerin Real Madrid'in efsane ismini takibe aldığı öğrenildi.

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Hem Avrupa'da hem de ligde alınan sonuçlarla taraftarı mutlu eden sarı-lacivertli takım, ara transferde kadrosunu güçlendirerek bu başarısını devam ettirmek istiyor. Süper Lig devi, Real Madrid'in yıldız oyuncusu için düğmeye bastığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İÇ TRANSFERDE İSMAİL'LE İMZA

Jorge Jesus ile bu sezon adeta bambaşka bir görüntü çizen, gelişiminde Portekizli çalıştırıcının büyük bir desteği olan İsmail Yüksek, sezon başından bu yana tecrübeli hocanın gözdeleri arasında yer alıyor. Bu sezonki performansıyla hem taraftarların hem de spor kamuoyunun övgü dolu sözler sarf ettiği genç futbolcu ayrıca bu başarısıyla A Milli Futbol Takımı'na da çağrıldı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, İsmail Yüksek ile sözleşmesinin 2027 yılına dek uzatılması konusunda anlaşmaya vardı. Genç orta sahanın piyasa değeri 4.8 milyon euro olarak görülüyor.

PEDRO MÜJDESİ

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yapılan antrenman salon çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden idman, 5’e 2 top kapma çalışmaları ile sürdü. Sarı-lacivertliler, idmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de Antalyaspor maçında darbe alan Arao ve Serdar Aziz tedavileri sebebiyle idmanda yer almazken; Joao Pedro bireysel düz koşu yaptı.

BATSHUAYI FORMDA

Fenerbahçe sezon başında uzun arayışların ardından forvet transferinde tercihini Michy Batshuayi’den yana kullandı. Belçikalının alınması, bir grup taraftarın tepkisini çekti. Ancak 29 yaşındaki oyuncu, şu ana kadar kaydettiği kritik gollerle birçok maçta Sarı-Lacivertliler’e galibiyeti getiren isim oldu.

BATSHUAYI İKNA EDECEK

İspanyol basını Fenerbahçe'nin Belçikalı süperstarı kiralamak için Real Madrid’le görüştüğünü ve kulübün, kararı Eden Hazard’a bıraktığını yazmıştı. Sarı-Lacivertliler, tecrübeli oyuncuyu vatandaşı Batshuayi ile ikna etmeyi planlıyor.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK

İspanya’nın önde gelen internet sitelerinden Fichajes, bomba bir iddia ortaya atmıştı. Buna göre Fenerbahçe, Eden Hazard’ı sezon sonuna kiralamak için Real Madrid ile görüştü. İspanyol devi de kararı oyuncuya bıraktı. Haberde, tarafların anlaşma sağlaması halinde Hazard’ın kalan maaşının bir bölümünün Real Madrid tarafından ödenmeye devam edeceği de kaydedildi.

Haberin Devamı

YENİDEN PARLAMASI İÇİN FIRSAT

31 yaşındaki süperstar, 2019’da 115 milyon Euro’ya imza attığı Real Madrid’de, sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremedi. Hazard, bu sezon da istediği forma şansını bulamadı, 13 resmi maçta sadece 621 dakika süre alabildi. Fenerbahçe, Belçikalı yıldızın kariyerini yeniden çıkışa geçirmesi için yeni bir fırsat olabilir.

BONSERVİSİ ALINABİLİR

Sarı-Lacivertliler, Hazard’ı ikna etmek için Michy Batshuayi kozunu kullanmayı planlıyor. Golcü oyuncu, Belçika Milli Takımı’ndan arkadaşı olan ve son olarak Dünya Kupası’nda birlikte mücadele ettiği Eden Hazard için kolları sıvamaya hazır. Yıldız futbolcunun Real Madrid ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek. Fenerbahçe eğer Hazard’ı kiralar ve performansından memnun kalırsa, bu sezonun sonunda uygun bir bedelle bonservisini de alabilir.

GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen Hazard, geçtiğimiz günlerde çıktığı maçta İspanyol dördüncü lig kulübüne karşı gösterdiği kötü performans ve görünümü bir hayli dikkat çekti.

Haberin Devamı