Futbol Fenerbahçe'nin yeni hocası Paulo Fonseca deniyordu, yalanlama geldi!
Paylaş
Fenerbahçe'nin yeni hocası Paulo Fonseca deniyordu, yalanlama geldi!

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Paulo Fonseca ile anlaştı ve resmi açıklama bekleniyor. Bugün, yarın veya birkaç gün içerisinde resmi açıklamanın geleceğinin belirtildiği haberde 5 Temmuz'daki kamptan önce Fonseca'nın İstanbul'da olacağı belirtildi. Ancak Fonseca'nın çalıştığı iletişim şirketinden yalanlama geldi.

TRT Spor muhabiri Kenan Pamuk, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü Paulo Fonseca olduğunu açıkladı. Pamuk, yayında şunları söyledi:

Haberin Devamı

An itibarıyla tarafların anlaştığını söyleyebiliriz. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde gelmesini bekliyoruz. Bugün, yarın, en geç birkaç gün içerisinde açıklama gelecek. Kampa kısa süre kaldı, 5 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda takım toplanacak. 'Kısa süre içerisinde nasıl olacak' deniyor ancak zaten yönetim görüştüğü tüm isimlerden takıma ve kadroya dair rapor istemişti. Fonseca'nın da yönetime rapor ilettiği ve detayların konuşulduğunu biliyoruz. Fonseca hazırlıksız gelmiyor, karşılıklı fikirler de alıp verildi. Fonseca 5-20 Temmuz arasında takımı görüp kimlerle çalışıp çalışmayacağını iletecek ve eksik bölgelerle ilgili raporunu da iletecek.

Şirket yalanladı

Paulo Fonseca'nın çalıştığı Portekiz kaynaklı iletişim ajansı Empower Sports:

Haberin Devamı

Paulo Fonseca'nın Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olduğuna ilişkin haberlerin doğru değildir. Portekizli teknik adam ile Türk kulübü arasında şimdiye kadar herhangi bir görüşme olmamıştır.