Futbol FLAŞ! Şenol Güneş bu sabah istifasını...
Paylaş
FLAŞ! Şenol Güneş bu sabah istifasını...

Beşiktaş'la ilgili flaş iddia... Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'a gol yağdırdı ve karşılaşmadan 6-2 galip ayrıldı. Bu maçtan önce Şenol Güneş'in istifa kararı aldığı iddia edildi

Milliyet gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Beşiktaş'ın Alanyaspor'u 6-2 yendiği maçın ardından CNN TÜRK'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Bayındır, "Bugünün, bu sabahın dedikodusu. Şenol Güneş'in bu maçtan sonra istifa edeceği yönündeydi. Gerekçesini tam bilmiyorum. Beşiktaş muhabirleri dünden beri bu konudan haberdardı... Bu dedikodu doğru mudur bilmiyorum. Ama 6-2'lik skor ve performans belki bu istifayı ötelemiştir. Şenol Güneş'le ilgili bu tür değerlendirmenin çıkıyor olması bile önemli bir konu." dedi.

ŞENER İÇİN GALATASARAY DEVREDE

Şener Özbayraklı'nın menajeriyle uçakta karşılaştığını belirten Bayındır, "Ankara'dan ayın 30'unda gelirken yanıma akşam bir bey oturdu. Şener'in menajeriymiş. Konuşmasından Tolgay Şener takası sırasında Galatasaray'ın da daha önce devreye girdiğini çıkardım." diye konuştu.