Futbol Fred şoku
Paylaş
Fred şoku

Fenerbahçe’ye Samsun maçında sakatlanan Fred’den kötü haber geldi. Sarılacivertliler, Brezilyalı orta sahanın dün çekilen MR’ında sağ bacak uyluk ön bölge tendonunda yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Durumu ciddi olan Fred’in 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalması bekleniyor. Fenerbahçe, yıldız futbolcunun ligde sakatlığı nedeniyle forma giymediği Trabzon, Adana Demir ve Galatasaray maçlarında puan kaybı yaşamıştı.

Haberin Devamı

BAYRAK KRUNİC’TE

Sarı-lacivertliler, Fred’in yokluğunda Krunic’e kurtarıcı olarak sarılacak. Hazır olmadığı için Samsun maçında yedek soyunan ve Fred sakatlanınca oyuna dahil olan Boşnak orta saha, ilk 11’e monte edilecek. İsmail Kartal, Krunic’in kondisyon kazanması için ekstra çalışmalar yaptıracak.

LİDER KALACAĞIZ

Fenerbahçe’de teknik patron İsmail Kartal, takıma liderlik vurgusu yaptı. Samsun karşısında şanssız bir gece geçirdiklerini dile getiren tecrübeli hoca, “Çok pas hatası yaptık, kaçmayacak golleri kaçırdık. Zaman zaman böyle günler olur. Ancak biz hala lideriz ve lider kalmaya devam edeceğiz. Başınızı kaldırın” dedi.