Futbol Galatasaray Roma hazırlık maçı ne zaman? GS Roma hazırlık maçı biletleri ne kadar? Biletler satışa çıktı mı?
Paylaş
Galatasaray Roma hazırlık maçı ne zaman? GS Roma hazırlık maçı biletleri ne kadar? Biletler satışa çıktı mı?

Süper Lig’e verilen deprem arasının ardından hazırlık maçlarını sürdüren Galatasaray, Gençlerbirliği, Pendikspor ve Alanyaspor maçlarının ardından Roma ile karşı karşıya gelecek. Depremzedelere yardım olarak planlanan ve gelirlerinin tamamı afet bölgesine gönderilecek GS Roma maçında yeni transferler sahne alacak. Peki Galatasaray Roma hazırlık maçı ne zaman? GS Roma hazırlık maçı biletleri ne kadar? Galatasaray Roma maçının biletleri satışa çıktı mı? İşte detaylar…

Gençlerbirliği ile 2-2, Pendikspor'u 3-1 ve Alanyaspor'u da 4-2'lik skorla yenen Galatasaray, 15 milyon Euro bonservis bedeliyle satın aldığı Nicolo Zaniolo’nun eski kulübü Roma ile hazırlık maçında karşılaşacak. Ligde ilk maçına 11 Mart’ta Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan sarı-kırmızılılar, maç eksiğini hazırlık maçlarıyla tamamlamak istiyor. Zaniolo transferini yaparken geliri tamamen depremzedelere gidecek bir hazırlık maçı da planlayan Galatasaray, İtalyan devi Roma ile özel maç yapacak. Peki Galatasaray Roma hazırlık maçı ne zaman? GS Roma hazırlık maçı biletleri ne kadar? Galatasaray Roma maçının biletleri satışa çıktı mı? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

GALATASARAY ROMA HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Serie A ekiplerinden Roma ile oynanması planlanan dostluk maçı ile ilgili konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nicolo Zaniolo'nun transfer sürecinde Roma ile bir yardım maçı için konuştuklarını aktardı.

Bölgeye destek vermek için herkesin çaba sarf ettiğini söyleyen Özbek, Roma’ya “Destek vermek için hazırlık maçı yapabilir miyiz?” diye sorduklarını, İtalyan ekibinin de bunu kabul ettiğini ifade etti. Tarih tespiti yapılacağını kaydeden Özbek, “Büyük bir destek sağlayacağımızı düşünüyorum." dedi.

Kulüpler Birliği'nin depremzedelere destek olmak adına özel bir turnuva organize edeceğini vurgulayan Özbek, "Kulüpler Birliğinde depremzedelere destek için özel bir turnuva organize etmeyi konuştuk. Lig maçları başlamadan önce bir turnuva düzenlemek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray Roma maçıyla ilgili resmî bir açıklama geldiğinde posta.com.tr’de yer alacak…