Futbol Galatasaray transferde yine ve yine sorun yaşıyor
Paylaş
Galatasaray transferde yine ve yine sorun yaşıyor

Galatasaray'da Fatih Terim takımda birçok ismin performansından memnun değil. Fakat gönderilmek istenen oyuncular için tıpkı yaz transfer döneminde olduğu gibi ya teklif gelmiyor ya da oyuncu ayrılmak istemiyor.

Fatih Terim'in gözden çıkardığı isimlerden olan Youne Belhanda, yönetim tarafından satılık listesine konuşluştu. Faslı oyuncu ise kesinlikle ayrılmayacağını iletmişti. Taraftarla sorun yaşayan Belhanda, performans olarak da aşağıda kalınca Fatih Terim tarafından kızağa çekildi.

Haberin Devamı

Terim tarafından performansından memnun kalınmayan Yuto Nagatomo ve Mariano için ise henüz bir teklifin olmaması can sıkıyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan iki isimle devre arasında yolları ayırmak ve maaş yükünden kurtularak yerlerine takviye yapmak isteyen Galatasaray, iki isimden az da olsa bir bonservis getirisi bekliyor. Son çare olarak futbolcuların alacaklarına karşılık bonservislerinin kendilerine verilmesi gündeme getirilecek.

Galatasaray'da teklif alınan tek ismin ise Christian Luyindama olduğu biliniyor. Luyindama için Galatasaray'ın 20 milyon euro bonservis bedeli belirlediği söylenmişti fakat Fatih Terim, Luyindama'nın satışını veto etti.

Terim, Kongolu stoperin en azından devre arasında satılmasını istemiyor.

Haberin Devamı

Felipe Melo'nun attığı muazzam gol