Futbol Galatasaray'dan ‘Ziyech’ kararı! Ankaragücü maçını pas geçecek
Paylaş
Galatasaray'dan ‘Ziyech’ kararı! Ankaragücü maçını pas geçecek

Sarı-Kırmızılılar'da yıldız oyuncunun sakatlığını tamamen atlatamadığı öğrenildi. Galatasaray'ın bu akşam MKE Ankaragücü'nü konuk edeceği zorlu maçta başarılı futbolcunun riske edilmeyebileceği kaydedilirken yıldız oyuncunun da salı günkü Manchester United maçını gözüne kestirdiği belirtildi.

Süper Lig’de hafta içinde oynanan erteleme maçında İstanbulspor’u, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadelede 1-0 mağlup eden Galatasaray, sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek.

Haberin Devamı

Yoğun maç trafiği içerisinde olan Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Okan Buruk, kadroda yaptığı değişikliklerle bu süreci dengeli ve sorunsuz bir şekilde atlatmayı hedefliyor.

KAZIMCAN KESİN YOK

Cim Bom’da, Ankaragücü karşılaşması öncesi Başakşehir deplasmanında sakatlanan Kazımcan Karataş, forma giyemeyecek. Kazımcan’ın yanı sıra İstanbulspor mücadelesi öncesi idmanda sakatlanan ve riske edilmeyerek Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadelede dinlendirilen Hakim Ziyech’in, bu akşamki Ankaragücü sınavında da kadroda yer almama ihtimali bulunuyor.

BURUK'UN DÜŞÜNCESİ...

Fanatik'in haberine göre, Ziyech’in sakatlığı ciddi olmasa da henüz tam olarak geçmedi. Teknik direktör Okan Buruk’un da bu doğrultuda yıldız oyuncusunu, Şampiyonlar Ligi’nde salı günü Old Trafford Stadı’nda oynanacak Manchester United maçına saklamayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

10 NUMARADA FAVORİ MERTENS

Faslı futbolcunun, hazırlıklarını İngiltere’deki dev mücadeleye göre yaptığı, dün yapılan taktik idmanın ardından Rams Park’taki lig sınavında ise 10 numarada yine Mertens’in 11’de ön plana çıktığı bildirildi. Belçikalı’nın alternatifi olarak da, Wilfried Zaha’nın düşünüldüğü bilgisine ulaşıldı. Stoperde ise Abdülkerim’in yanında Sanchez’in formayı almasına kesin gözüyle bakılıyor.