Futbol Gana Uruguay maçı saat kaçta hangi kanalda? Gana Uruguay maçı ne zaman?
Paylaş
Gana Uruguay maçı saat kaçta hangi kanalda? Gana Uruguay maçı ne zaman?

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Uruguay ile Gana, H Grubu'nda son 16’ya katılmak için mücadele edecek. Oynadığı maçlar bol gollü geçen Gana, Uruguay ile oynayacağı maçta yine izleyicilere seyrine doyum olmayacak bir 90 dakika yaşatacak. Peki Gana Uruguay maçı saat kaçta hangi kanalda? Gana Uruguay maçı ne zaman? İşte detaylar…

Süper Lig’den bildiğimiz Lucas Torreira, Fernando Muslera ve Maxi Gomez gibi isimlerin yer aldığı Uruguay, Dünya Kupası’nda henüz galibiyet yüzü görmese de son 16 şansını devam ettiriyor. Oynadığı 2 maçtan 1 galibiyet ve 1 de mağlubiyet alarak 3 puanla 2. sırada bulunan Gana, sürprize izin vermeyerek Uruguay karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Haberin Devamı

GANA - URUGUAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK?

Saat 18.00'de başlayacak mücadelede, Alman hakem Daniel Siebert düdük çalacak. Bugün Al Janoub Stadı'nda oynanacak maç TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Gana: Ati-Zigi, Lamptey, Amartey, Salisu, Mensah, Partey, Samed, Kudus, A. Ayew, J. Ayew, Williams

Uruguay: Rochet, Gimenez, Godin, Coates, Varela, Valverde, Bentancur, Vecino, Olivera, Nunez, Gomez

GRUPTAN KİM ÇIKAR?

Portekiz’in bir üst turu garantilediği H Grubunda Gana'ya Uruguay karşısında her türlü galibiyet turu getiriyor. Mücadele eşitlikle sona ererse, Güney Kore de Portekiz'i yenerse, ikinciyi averaj belirleyecek.

Uruguay ise kaybetmesi ya da berabere kalması durumunda turnuvaya veda edecek. Güney Kore ve Uruguay’ın mücadeleleri kazanması halinde tur biletini averajı iyi olan takım alacak.

Haberin Devamı

Güney Kore'nin eksi 1, son sıradaki Uruguay'ın ise eksi 2 averajı bulunuyor.

H GRUBU PUAN DURUMU

H Grubunda oynadığı 2 maçtan 2 galibiyet alarak 6 puanla lider olan Portekiz, son 16’yı garantiledi. Dünya Kupası’nda Portekiz'e 3-2 mağlup olup Güney Kore karşısında 3-2’lik skorla galip gelen Gana ise 3 puanla 2. sırada bulunuyor.

Güney Kore ve Uruguay ise 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından 1’er puanla grupta 3 ve 4. sırada yer alıyor.