Futbol Guardiola'dan Sara Arfaoui'ye yanıt: İlkay Gündoğan artık 1 dakika bile oynayamayacak
Paylaş
Guardiola'dan Sara Arfaoui'ye yanıt: İlkay Gündoğan artık 1 dakika bile oynayamayacak

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı Manchester'daki yemekler hakkındaki eleştirisine, bir restoranın ortağı olan Guardiola'dan yanıt geldi.

İlkay Gündoğan'ın eşinin Manchester'daki yemekler hakkındaki şikayetine, bir restoranın ortağı olan Guardiola'dan yanıt geldi.

Haberin Devamı

İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, Instagram'da yaptığı paylaşımda Manchester'daki restoranlar hakkında şikayetçi oldu. Şehirdeki 'korkunç yemeklerden' bıktığını söyleyen Sara, "Üzgünüm, dürüst olmak gerekirse hiçbiri iyi değil. İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım ama her yerde korkunç yiyecekler var. Her şey donmuş. Belki Londra’da olabilir ama Manchester’da hiçbir şey yok" dedi. İlkay Gündoğan'ın eşinin bu açıklamasına bazı İngilizler sosyal medyada tepki gösterdi. Sara'nın açıklamaları ve gelen tepkiler Manchester'da bir Tapas restoranın ortağı olan Guardiola'ya da soruldu.

GUARDIOLA'DAN ESPİRİLİ YANIT

Basın toplantısında konuşan Guardiola, tepkileri ciddiye almadı ve "İlkay artık sezonun geri kalanında bir dakika bile oynayamayacak!" diyerek güldü. Manchester City'nin patronu sözlerine şöyle devam etti: "Tabii ki Sara ve İlkay'ı güzel yemek yiyebilecekleri TAST'a davet edeceğim."

Haberin Devamı