Futbol Halil Akbunar dönüş sebebini açıkladı: Belçika'daki evim çok güzeldi ama içeri girmek istemiyordum
Paylaş
Halil Akbunar dönüş sebebini açıkladı: Belçika'daki evim çok güzeldi ama içeri girmek istemiyordum

Süper Lig'in dev kulüplerinin de peşinde olduğu iddia edilen Halil Akbunar, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer oldu. 28 yaşındaki futbolcu dönüş sebebini ve Eyüpspor tercihinin nedenlerini açıkladı.

 

Eyüpspor'un yeni transferi Halil Akbunar, DHA'ya konuştu. Dönüş sebebini aile özlemine bağlayan tecrübeli oyuncu, "Türkiye'den ayrılışımın sebebini mental çöküntü olarak açıklamıştım. Belçika'da ise yalnız kaldım çünkü ailem vize problemi nedeniyle yanıma gelemedi. Onları sadece izin günlerimde 1 gün görebiliyordum. Eşimle karar aldık ve o esnada da Eyüpspor aradı. Görüşmeler olumlu gitti ve buradayım. Şampiyonluktan emin olduğum için geldim" dedi.

Haberin Devamı

"ONLARDAN HİÇ AYRI KALMAMIŞTIM"

Belçika'da çok güzel bir evi olduğunu ama içeri girmek bile istemediğini söyleyen Akbunar, "Bayağı bir aileciyim ben. 2 kızım var. 7 yıldır bir beraberliğim vardı. 7 yıl önce evlenmiştim ve hiçbir ayrılık yaşamamıştık. En fazla ayrı kaldığımız 10 gündü. Çocuklarım bunları yaşamamıştı. Çocuklarım hasta olup beni aradıklarında, 'Baba neredesin' dedikleri zaman benim için çok zor geçiyordu. Belçika'da çok güzel bir evim vardı ama anahtarı çevirip içeri baktığım zaman hiçbir ses yoktu. O evin içine girmek benim için çok zordu" ifadelerini kullandı.