Futbol Hatayspor'dan Taner Savut için başsağlığı açıklaması
Paylaş
Hatayspor'dan Taner Savut için başsağlığı açıklaması

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden Hatay da ciddi şekilde etkilenmişti. Hatayspor'da Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut depremde hayatını kaybetti. Cansız bedeni 13. günde bulunan Savut için kulüpten açıklama geldi.

Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un hayatını kaybettiği açıklandı.

Haberin Devamı

Dün Adana'da bir hastanede Taner Savut'a benzeyen kişinin olduğunun belirtilmesinin ardından Savut'un ağabeyi Ali Savut, Adana'ya giderek DNA örneği verdi. Yaşanan gelişmelerin ardından Hatayspor, resmi hesabından, Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hatayspor depremde hayatını kaybeden Sportif Direktör Taner Savut için açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başımız sağ olsun

Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin.

#AtakaşHatayspor"

 

 

Fenerbahçe de bir dönem takımda forma giyen Savut için taziye mesajı paylaştı.

Haberin Devamı

 

 

 

Diğer kulüplerden yapılan açıklamalar şöyle:

GALATASARAY

Eski futbolcu ve A. Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un, deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.

 

TRABZONSPOR

Atakaş Hatayspor’un sportif direktörü Taner Savut’un deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Taner Savut’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Atakaş Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

KAYERİSPOR

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut'un da hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

ADANA DEMİRSPOR

Atakaş Hatayspor‘un Sportif Direktörü Taner Savut’un, ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Savut’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

İSTANBULSPOR

Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut'un Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU: MEKANIN CENNET OLSUN TANER ABİ

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu da sosyal medya hesabından Taner Savut'a dair bir paylaşımda bulunurken, paylaşımına "Rabbim ailene sabırlar versin, mekanın cennet olsun Taner abi..." notunu düştü.

GÖKHAN ZAN: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Eski Beşiktaşlı ve Galatasaraylı Gökhan Zan, Taner Savut'un hayatını kaybettiğini dün yaptığı paylaşımda doğrulamıştı. Gökhan Zan paylaşımına "Başımız sağolsun' notunu düşmüştü.

Volkan Demirel: ACIM TARİF EDİLEMEZ

"Hatay Spor Sportif Direktörümüz, kıymetli çalışma arkadaşım, yüreği güzel kardeşim Taner Savut’u kaybetmenin tarif edilemez acısı içindeyim.
Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın.
Tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağolsun."