Futbol 2022 Dünya Kupası 3’üncülük maçı (Hırvatistan-Fas) hangi kanalda yayınlanacak? Hırvatistan Fas maçı saat kaçta başlayacak?
Paylaş
2022 Dünya Kupası 3’üncülük maçı (Hırvatistan-Fas) hangi kanalda yayınlanacak? Hırvatistan Fas maçı saat kaçta başlayacak?

Hırvatistan Fas maçı için geri sayım başladı. Bu akşam Uluslararası Halife Stadyumu’nda oynanacak maç ile dünyanın en iyi üçüncü takımı belli olacak. Bir Dünya Kupası’nda yarı finallere çıkarak en iyi dereceyi elde eden Afrika ülkesi olan Fas ile daha önce 6 defa Dünya Kupası finallerine katılan Hırvatistan nefes kesen bir mücadeleye imza atacak. Peki, Hırvatistan Fas maçı saat kaçta başlayacak? 2022 Dünya Kupası 3’üncülük maçı (Hırvatistan-Fas) hangi kanalda yayınlanacak? İşte yanıtı…

2022 Dünya Kupası 3’üncülük maçı Hırvatistan ile Fas arasında 17 Aralık Cumartesi (Bugün) oynanıyor. Katar’da gerçekleşen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda F Grubu’nda yer alan ve ilk maçlarını yine birbirlerine karşı oynayan Hırvatistan ve Fas, turnuvadaki son maçlarını da yine birbirlerine karşı yapacaklar. İşte Hırvatistan Fas maçı ile ilgili tüm detaylar…

Haberin Devamı

HIRVATİSTAN FAS MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Uluslararası Halife Stadyumu’nda oynanacak Hırvatistan Fas maçı saat 18.00’de başlayacak. Dünya Kupası yarı final mücadelesinde elenerek üçüncülük maçı oynayacak Hırvatistan ile Fas karşılaşmasını Abdulrahman Al-Jassim yönetecek.

2022 DÜNYA KUPASI 3’ÜNCÜLÜK MAÇI (HIRVATİSTAN-FAS) HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hırvatistan ile Fas arasında oynanacak 2022 Dünya Kupası 3’üncülük maçı TRT 1 ve TRT 4 K kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HIRVATİSTAN’IN 2022 DÜNYA KUPASI YOLCULUĞU

2022 FIFA Dünya Kupası’nda F Grubu’nda yer alan Hırvatistan turnuvadaki ilk maçını Fas ile 23 Kasım’da yaptı. 0-0 berabere tamamlanan maçta 1 puanı hanesine yazdıran Hırvat ekip ikinci maçında Kanada’yı 4-1 mağlup etti. Üçüncü maçını Belçika ile golsüz beraberlikle tamamlayan Hırvatistan milli takımı 5 puanla gruptan ikinci olarak çıktı ve son 16 turuna kaldı.

Haberin Devamı

Son 16 turunda Japonya’yı penaltılarla geçen Hırvatistan, çeyrek finalde de Brezilya’yı penaltılarda 4-2 geride bırakarak yarı finale yükseldi.

Yarı finalde Arjantin karşısına 3-0 mağlup olan Hırvatistan bugün 2022 Dünya Kupası 3’üncülük maçında Fas ile karşı karşıya gelecek.

FAS’IN 2022 DÜNYA KUPASI YOLCULUĞU

2022 Dünya Kupası yolculuğuna F Grubu’nda Hırvatistan ile golsüz beraberlikle başlayan Fas, ikinci karşılaşmasını Belçika ile yaptı ve maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Gruplardaki 3. Karşılaşmasını Kanada ile yapan ve bu maçtan da 2-1 galip ayrılan Fas topladığı 7 puanla gruptan lider olarak ayrıldı.

Son 16 turunda İspanya ile karı karşıya gelen Fas, penaltılarda rakibini 3-0 geride bıraktı. Çeyrek finalde Portekiz’i tek golle turnuva dışı bırakan Fas, yarı finalde Fransa’ya 2-0 mağlup oldu.

HIRVATİSTAN FAS MAÇI MUHTEMEL 11’LER

HIRVATİSTAN: Livakovic, Juranovic, Lovren, Fvardiol, Sosa, Modric, Brozovic, Kovacic, Majer, Vlasic, Petkovic.

FAS: Bounou, Hakimi, Dari, Yamiq, Mazraoui, Ounahi, Amrabat, Ezzalzouli, Ziyech, Boufal, En-Nesyri.