Futbol Hollanda Katar maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda Katar maçı hangi kanalda canlı izlenecek?
Paylaş
Hollanda Katar maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda Katar maçı hangi kanalda canlı izlenecek?

Hollanda ile Katar arasında oynanacak Dünya Kupası grup eleme maçı ile A Grubunda son 16'ya kalan ilk ekip belli olacak. Ekvador ile Senegal'in de gruptan çıkmak için yarıştığı A Grubu maçları bu akşam 18:00'de başlayacak. Ev sahipliği yapan Katar'ın erken havlu attığı kupada bugün oynanacak ''Hollanda Katar maçı saat kaçta? Hollanda Katar maçı hangi kanalda? Hollanda Katar maçı ne zaman?'' soruları gündem oldu...

Hollanda Katar maçı için artık kısa bir süre kaldı. Katar’da düzenlenen Dünya Kupası'nda A Grubu’nda 4 puana sahip Hollanda, liderlik için yarışırken henüz puanla tanışamayan Katar ise prestij maçına çıkıyor. Peki Hollanda Katar maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

Haberin Devamı

HOLLANDA KATAR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Hollanda ile Katar arasında 29 Kasım 2022 (bugün) saat 18:00'da oynanacak mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

HOLLANDA KATAR MAÇINDAKİ MUHTEMEL 11'LER:

Hollanda: Noppert; Timber, Van Dijk, Ake; Dumfries, Berghuis, F de Jong, Blind; Gakpo; Bergwijn, Memphis

Katar: Barsham; Miguel, Khoukhi, Hassan; Mohammad, Hatem, Madibo, Al-Haydos, Ahmed; Ali, Muntari

A GRUBU PUAN DURUMU

1- Hollanda 4

2- Ekvador 4

3- Senagal 3

4- Katar 0 

2022 Dünya Kupası A Grubu’nda Hollanda, Ekvador, Katar ve Katar yarışıyor.

Oynadığı 2 maçın ardından 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puana ulaşan Hollanda birinci sırada yer alırken, aynı averaj ve puana sahip Ekvador ise 2’nci sırada bulunuyor. 

1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 3 puana sahip Senegal ise grupta 3’üncü sırada yer alırken, henüz puanla tanışamayan ve Dünya Kupası’na erken veda eden ev sahibi Katar ise A Grubunda son sırada yer alıyor.

Haberin Devamı