Futbol Icardi çılgına döndü! Derbi sonrası zor tuttular
Paylaş
Icardi çılgına döndü! Derbi sonrası zor tuttular

Süper Lig'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da mücadelenin en çok konuşulan ismi Mauro Icardi oldu. Penaltı pozisyonunda Djiku ile ikili mücadeleye giren İcardi'nin müsabaka sonrasında zor tutulduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Ülker Stadyumu'nda oynanan dev derbiden golsüz beraberlikle ayrıldı. 45 faul yapılan derbi maçı, sezonun en fazla faul çıkan karşılaşması olurken, Mauro Icardi'nin yaşadığı sakatlık da geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılardan yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:  "Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz! Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle..."

ICARDI'YE ENGEL OLDULAR

Derbi maçta yüzüne darbe alan ve göz altında morluk oluşan Mauro Icardi’nin çok sinirlendiği öğrenildi. Paylaşım yapmaya hazırlanan ve kulüp yetkilileri tarafından ceza alabileceği düşünülerek engellenen Arjantinli oyuncunun, kendi telefonuyla çektiği fotoğrafın daha sonra resmi siteden yayınlandığı belirtildi. Çekilen fotoğrafın selfie olması nedeniyle sol alttaki morluğun sağ alt gibi göründüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

Daha sonra çekilen fotoğraflarda futbolcunun sol alt gözünde morluğun oluştuğu ve bunun da ilk yarıda Djiku’nun darbesi ile meydana geldiği bildirildi. Sarı-kırmızılılar, iddia edildiği gibi, ikinci yarıda direğe çarptığı pozisyon sonrası olmadığı vurgulandı.

Galatasaraylı yetkililerin de maçın devre arasında yayıncı kuruluşu aradığı ortaya çıktı. Djiku ile Icardi arasında yaşanan ve tartışmalara neden olan pozisyonun farklı açılardan gösterilmemesine tepki gösteren sarı-kırmızılıların, yayıncı kuruluşa tepki gösterdiği öğrenildi. Galatasaray Kulübü’nün konuyu beIN Sports’un Fransa’daki merkezine şikayet edeceği öğrenildi. Diğer taraftan sarı-kırmızılıların, maçın VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun’u da TFF’ye şikayet edeceği belirtildi.

ICARDI'NIN POZİSYONU PAYLAŞILDI

Galatasaray kulübü penaltı bekledikleri pozisyonu paylaşarak şu ifadeleri kullandı: Tüm kamuoyunca penaltı olduğu kabul edilen bir pozisyonu yok saymanın, karşılığında manipüle edilmiş video görüntüleriyle elle oynama serzenişinde bulunmanın, zevksiz geçen derbide kaleyi bulan şutu olmamasına rağmen çeşitli çıkışlarla hedef saptırmanın futbolumuza katacağı hiçbir değer yoktur. Rakip takımın yöneticilerinin yaptığı bu tür açıklamalar, futbola tutkuyla bağlı insanımızı manipüle ederek yanlışa yönlendirmek ve ülke futbolunu geriletmekten başka bir amaca da hizmet etmeyecektir.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar / Milliyet