Futbol Icardi müjdesi
Paylaş
Icardi müjdesi

3 haftadır yurt dışında olan Arjantinli forvet, dün gece İstanbul’a döndü. Topuğundaki sakatlık geçen, yüzündeki kırık da büyük oranda iyileşen yıldız futbolcu, pazar günkü Trabzonspor derbisinde özel maske ile sahada olacak.

Galatasaray’da Icardi sevinci yaşanıyor. Pazar günkü Trabzonspor maçı öncesi Arjantinli oyuncudan gelen güzel haber sarı-kırmızılı camianın yüzünü güldürdü. Yaklaşık 3 haftadır yurt dışında olan yıldız forvet, dün gece geç saatlerde İstanbul’a döndü. Ayak topuğuna uygulanan kök hücre tedavisi sona eren Icardi’nin yüz kemiğindeki kırık da büyük oranda iyileşti.

Haberin Devamı

Bugün son kontrolleri yapılacak olan 30 yaşındaki futbolcu, ardından idmana çıkacak. Üç gün takımla çalışması planlanan Icardi, Trabzon’a gidecek kafileye dahil edilecek. Yıldız oyuncu, pazar günü ise özel olarak hazırlanan maske ile sahada olacak. Süper Lig’de Konya, Sivas ve Kayseri maçlarında forma giyemeyen Icardi, bugün kupadaki Ümraniye mücadelesinde de sahada olmayacak.

ABDÜLKERİM’E MİLAN KANCASI

Bu sezonki performansı göz kamaştıran Abdülkerim’e son talip Milan oldu. İtalyan basını, Serie A ekibinin 29 yaşındaki stoper için sarı-kırmızılılarla masaya oturmaya hazırlandığını duyurdu. Galatasaray’ın, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun transferinden en az 20 milyon euro beklediği belirtildi. Haberde ayrıca Rus kulüplerinin de Abdülkerim için devrede olduğu bu nedenle Milan’ın elini çabuk tutması gerektiği vurgulandı.

Haberin Devamı

SANCHEZ DÖNÜYOR

Sarı-kırmızılılarda sakatlığını atlatan Sanchez, bugün kadroda olacak. 27 yaşındaki Kolombiyalı stoper, hocası Okan Buruk’tan görev bekleyecek. Icardi ve Oliveira’nın yanı sıra Afrika Kupası’nda mücadele eden Ziyech ile Bakambu ise kadroda yok.

RAKİP ÜMRANİYE

Galatasaray, Türkiye Kupası 5. tur maçında Ümraniyespor’u konuk edecek. Saat 21.00’de başlayacak mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek. Sarı-kırmızılılar, Trendyol 1. Lig ekibi karşısında kazanıp adını son 16 turuna yazdırmak için sahada olacak. İki takım, tarihlerinde 3. kez karşı karşıya gelecek. Cim Bom, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele eden rakibini oynadığı iki maçta da mağlup etmişti.