Futbol İlhan Palut'tan Beşiktaş açıklaması: Sunum yaptı mı?
Paylaş
İlhan Palut'tan Beşiktaş açıklaması: Sunum yaptı mı?

Geçtiğimiz hafta Konyaspor'la yollarını ayıran İlhan Palut önemli açıklamalar yaptı. Palut, hakkında çıkan Beşiktaş'a sunum yaptığı ve soyunma odasındaki asabi tavırlarından şikayetçi olunduğu iddialarına cevap verdi.

 

İlhan Palut önceki hafta arabam.com Konyaspor yönetimi tarafından görevden alınmıştı. Palut, Ajansspor'dan Salim Manav'a konuştu. Beşiktaş'a sunum yaptığı iddialarını yalanlayan Palut, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Beşiktaş'la görüşmedim"

İlk önce şunu söyleyeyim; Konyaspor teknik direktörünün isminin Beşiktaş gibi bir kulüple anılması benim açımdan da Konyaspor’un teknik direktör tercihi açısından da çok önemli bir referanstır. Fakat kesinlikle herhangi bir temas, yüzyüze veya telefonla görüşme durumu asla ve asla olmadı. Bir ilgi durumu olduğunu ben de duydum, ama tekrar söylüyorum; Beşiktaş'ın hiçbir yöneticisi ya da Ceyhun Bey'le görüşmedim.

"Beni keşke başkalarından dinleseniz!"

Palut, soyunma odasında agresif tavırlar sergilediği ve bundan rahatsızlık duyulduğu iddiasına ise, "Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki... Bunu ben söylemem doğru olmaz, keşke bir fırsatınız olsa da İlhan Palut'u hakemlerden, gözlemcilerden, rakip takım teknik heyetlerinden hatta rakip takım oyuncularından sorabilseniz. Onlar bu konuda en doğru cevapları verecektir. Ben 86 maçta sadece 2 defa ceza aldım. Keşke onları da almasaydım. Ama her takımın soyunma odası ve koridorlarda yaşadıkları mahrem olaylardır, bunların konuşulmasını ve basına açıklanmasını da hiç doğru bulamadığımı söylemek isterim" cevabını verdi.

Haberin Devamı