Futbol INTER MİLAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Şampiyonlar Ligi Inter Milan maçı hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?
Paylaş
INTER MİLAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Şampiyonlar Ligi Inter Milan maçı hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Inter ile Milan karşı karşıya gelecek. 2-0’lık Inter galibiyetiyle sonuçlanan ilk maçın ardından Inter avantajı koruyarak İstanbul’daki finale adını yazdırmanın hesabını yapıyor. Milan ise rakibi Inter’i yenerek büyük bir sürprize imza atmak istiyor. Peki Inter Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek? İşte detaylar…

İlk maçta 2-0'lik bir galibiyet elde eden Inter, ikinci maçı beraberlik veya 1 gol farkla kaybetse bile bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Şampiyonlar Ligi Finali için son adım niteliği taşıyan Inter Milan maçı, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yakından takip edilecek. İtalyan teknik direktörler Inzaghi ve Pioli arasında gerçekleşecek taktik savaşı aynı zamanda iki takım arasındaki 197. mücadele olacak. Giroud, Dzeko ve Barella gibi isimlerin kritik roller üstleneceği dev maç öncesi, “Inter Milan maçı ne zaman? Inter Milan maçı saat kaçta? Inter Milan maçı hangi kanalda canlı izlenecek?” sorularının yanıtı merak ediliyor…

Haberin Devamı

INTER MİLAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ?

Inter, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Milan ile karşı karşıya gelecek. Maç, 16 Mayıs Pazartesi günü saat 22.00'de başlayacak ve TV 8 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

INTER ANALİZİ

Inter, son 5 Serie A maçını kazanarak formda bir performans sergiledi ve Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Edin Dzeko ve Henrikh Mkhitaryan'ın golleriyle 2-0 galip gelerek rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etti.

Takımda tek eksik Milan Skriniar bulunurken, Robin Gosens ise iyileşerek maç kadrosunda yer alacak.

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, ilk maçta olduğu gibi yine ilk 11'de sahaya çıkacak.

Hakan'a orta alanda Mkhitaryan ve Nicolo Barella eşlik edecek.

Hücum hattında Romelu Lukaku, Dzeko ve Lautaro Martinez üçlüsünden ikisi forma giyecek. Hangisinin yedek kalacağına teknik direktör Simone Inzaghi, maç saatinde karar verecek.

Haberin Devamı

Stoper bölgesinde Matteo Darmian, Francesco Acerbi ve Alessandro Bastoni üçlüsünü, kanatlarda ise Denzel Dumfries (sağ) ve Federico Dimarco (sol) göreceğiz.

MILAN ANALİZİ

Devler Ligi'nde aldığı Inter yenilgisi sonrası Serie A'da da Spezia'ya kaybeden Milan'da Rafael Leao belirsizliği sürüyor.

Bu sezon 13 gol ve 13 asistlik bir katkı sağlayarak toplamda 26 golle katkı sağlayan Portekizli yıldızın durumu, maç saati yaklaştıkça netleşecek.

Ismael Bennacer sezonu kapattığı için forma giyemeyecek; Rade Krunic, Junior Messias ve Alessandro Florenzi ise şüpheli durumda.

Krunic yetişirse, hücum hattında Olivier Giroud'a destek verecek. Kanatlarda Brahim Diaz ve Alexis Saelemaekers görev yapacak.

Orta sahada yükü Sandro Tonali ve Tommaso Pobega çekecek.

Sağ bekte Davide Calabria, sol bekte ise Theo Hernandez forma giyecek.