Futbol İrfan Can Eğribayat'ın yeni takımı belli oldu
Paylaş
İrfan Can Eğribayat'ın yeni takımı belli oldu

Göztepe'de taraftarla yaşadığı problem sonrası kadro dışı bırakılan İrfan Can Eğribayat bir süredir yeni takım arıyordu. Küme düşen Göztepe'den ayrılmaya hazırlanan 24 yaşındaki kaleci, yerli bir file bekçisi arayan Adana Demirspor'la anlaştı.

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Göztepe ’de, kadro planlamasında düşünülmeyen 24 yaşındaki file bekçisi İrfan Can Eğribayat için Süper Lig 'den birkaç kulüp nabız yoklamıştı. Genç file bekçisi için son olarak Adana Demirspor, İzmir temsilcisinin kapısını çaldı. Mavi-lacivertlilerin, Göztepe’ye 1.2 milyon Euro bonservis bedeli teklifte bulunduğu, İrfan Can’a da 3 yıllık sözleşme sunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Futbola Adanaspor altyapısında başlayan ve profesyonel olan İrfan Can Eğribayat’ın teklifi sıcak karşıladığı öğrenildi. Pürüz çıkmaması halinde transferin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun 32. haftasında 2-0 biten Alanyaspor mücadelesinde bitiş düdüğünün ardından Göztepe taraftarı ile tartışmaya giren İrfan Can Eğribayat, takımda kadro dışı bırakılmış ve kulüple bağlarını koparmıştı.

İHA