Futbol Jesus ısrarla istemişti! Fener'e genç sağ bek
Paylaş
Jesus ısrarla istemişti! Fener'e genç sağ bek

Teknik Direktör Jorge Jesus sezon başında da sağ bek transferi istemişti. Yönetim devre arasında Flamengo’dan Matheuzinho’yu transfer edecek.

Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe kadrosunu daha da güçlendirmek için devre arasında takıma takviye yapacak. Öncelik sağ bekte. Teknik direktör Jesus, sezon başında da bu bölgeye transfer istemiş, ancak öncelik başka yerlerde olduğu için gerçekleşmemişti. Brezilya basını, Fenerbahçe’nin Jesus’un eski takımı Flamengo’dan Matheuzinho’yu transfer etmek istediğini yazdı. 22 yaşındaki oyuncunun sağ bek dışında sağ açık ve merkez orta sahada da oynayabildiğine dikkat çekilen haberde transferin 2 milyon Euro’ya biteceği belirtildi. Flamengo’nun yeni Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Pereira’nın da bu transfere onay vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

VALLECANO MAÇINA İLGİ AZ

Fenerbahçe lige verilen arada ilk hazırlık maçına yarın çıkacak. Sarı-Lacivertliler, La Liga ekibi Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin biletleri cumartesi günü genel satışa çıkmıştı. Ancak fiyatları 100 TL ile 600 TL arasında değişen biletlerden yaklaşık 11 bin tane satılabildi.

SZALAİ VE ALTAY TAKIMA KATILDI

Fenerbahçe, sezon hazırlıklarını sürdürdü. Jorge Jesus yönetimindeki idman salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı, sahada koşu, ısınma ve koordinasyon ile devam etti, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Milli takımlarından dönen Attila Szalai ile Altay Bayındır da takıma katıldı.